OnePlus og fransk modedesigner går sammen om ny OnePlus 5

One Plus 5 er 2. oktober tilgængelig i en særudgave skabt i samarbejde med den franske modedesigner Castelbajac. Prisen lyder på 4.299 kroner.

“OnePlus 5 JCC Limited Edition” (Foto: OnePlus)

Hvad har en kinesisk mobilproducent og franske modedesigner til fælles?

De har begge forandrede deres respektive industrier, lyder svaret fra OnePlus, som netop har indgået et samarbejde med den franske modedesigner Jean-Charles de Castelbajac. Det oplyser OnePlus på sin hjemmeside.

- OnePlus 5 er lanceret i Soft Gold

Castelbajac er kendt for sine farverige kollektioner, der ofte inkorporerer sole og andre symboler. Og nu bliver det karakteristiske design tilgængeligt på OnePlus’ seneste flagskib. Udgaven hedder “OnePlus 5 JCC Limited Edition”.

Telefonen har en sort bagside, der er præget af inskriptioner i grå. Teksten beskriver, hvordan “OnePlus 5 JCC Limited Edition” ikke er en telefon, men i stedet “kreativ maskine” til designere, modeeksperter og andre stilbevidste.

- OnePlus 5 sælges nu med studenterrabat

“OnePlus 5 JCC Limited Edition” (Foto: OnePlus)

Men det er ikke kun telefonens bagside, der skiller sig ud fra resten af OnePlus’ kollektion. Lås-knappen er lakeret i en hidsig blå, der matcher Castelbajacs design-filosofi. Det samme er tilfældet for lyd-knapperne, som har fået en rød farve. Også meddelelses-slideren har fået et nyt look. Den er nemlig gullig på “OnePlus 5 JCC Limited Edition”.

Skærmen har også fået en overhaling. For den kommende særudgave rummer nemlig 10 særlige baggrunde, som Jean-Charles de Castelbajac har designet for OnePlus.

Særudgaven af OnePlus 5 bliver tilgængelig for 4.299 kroner mandag den 2. oktober klokken 10.00 på OnePlus’ hjemmeside. Er man særlig ivrig efter “OnePlus 5 JCC Limited Edition” vil OnePlus også sælge telefonen i en særlig pop-up butik i Paris fredag den 22. september.

Specifikationer på særudgaven er identiske til andre OnePlus 5-telefoner. Den kommer altså med 8 GB RAM, 128 GB lagerplads og en Snapdragon 835-processor. 

Mere til historien

Foruden en ny særudgave lancerer OnePlus også en ny kollektion af merchandise lavet i samarbejde med Castelbajac. Kollektionen hedder “Callection” og rummer bl.a. t-shirts og en taske.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram