OnePlus 5T klar i knaldrød

0

KORT NYT: OnePlus 5T, er nu klar i en ny farvevariant kaldet Lava Red.

OnePlus 5T i Lava Red (Foto: OnePlus)
OnePlus 5T i Lava Red (Foto: OnePlus)

Den kinesiske producent OnePlus er klar med en ny farve af OnePlus 5T. Telefonen er en af de 10 mest solgte smartphones herhjemme netop nu.

OnePlus 5T blev lanceret i november 2017 og kom i første omgang kun på markedet i farven Midnight Black. Men nu er den på vej i en ny farve – nemlig farven Lava Red.

 – Her er OnePlus 5T – nu satses der på 18:9 skærm

For at få farven Lava Red kommer telefonen igennem en, ifølge OnePlus, omfattende designproces, der er anodiseret mellem to sandblæsningsteknikker. Til slut tilføjes så et anti-fingeraftrykslag for at få en klar finish. Fingeraftrykslæseren på telefonen er en matchende rød keramisk fingeraftrykssensor.

OnePlus 5T vil kunne fås i to versioner. Helt som forgængeren. Den største forskel er nok, at der i første omgang kun er én farve tilgængelig; Midnight Black.

I slutningen af 2017 blev farven allerede lanceret i andre regioner, men først nu er et begrænset antal altså kommet til Europa. Det oplyser OnePlus.

OnePlus 5T Lava Red fås med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den er i salg fra 6. februar klokken 10.00 CET på OnePlus.net  eller via YouSee for 4.299 kroner.

 – Nu bliver YouSee også OnePlus-forhandler

Da OnePlus 5T blev lanceret betød det et farvel til OnePlus 5, hvilket ifølge anmeldelsen på MereMobil.dk ikke var det største tab for mobilkunderne. Til gengæld var vi glade for OnePlus 3T.

 – TEST: OnePlus 5T – stort set en OnePlus 5

 

Mere til historien

OnePlus har i januar bekræftet, at de har været ramt af et kreditkort-hack, som betød, at kunder, som havde handlet i den officielle webshop fra medio november 2017 til medio januar 2018 kunne være berørt. Antallet af berørte kunder kunne være op mod 40.000.

Læs også:
 – Har du købt en OnePlus så tjek din bankkonto en ekstra gang

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer