OnePlus 5T klar i knaldrød

KORT NYT: OnePlus 5T, er nu klar i en ny farvevariant kaldet Lava Red.

OnePlus 5T i Lava Red (Foto: OnePlus)

OnePlus 5T i Lava Red (Foto: OnePlus)

Den kinesiske producent OnePlus er klar med en ny farve af OnePlus 5T. Telefonen er en af de 10 mest solgte smartphones herhjemme netop nu.

OnePlus 5T blev lanceret i november 2017 og kom i første omgang kun på markedet i farven Midnight Black. Men nu er den på vej i en ny farve – nemlig farven Lava Red.

 – Her er OnePlus 5T – nu satses der på 18:9 skærm

For at få farven Lava Red kommer telefonen igennem en, ifølge OnePlus, omfattende designproces, der er anodiseret mellem to sandblæsningsteknikker. Til slut tilføjes så et anti-fingeraftrykslag for at få en klar finish. Fingeraftrykslæseren på telefonen er en matchende rød keramisk fingeraftrykssensor.

OnePlus 5T vil kunne fås i to versioner. Helt som forgængeren. Den største forskel er nok, at der i første omgang kun er én farve tilgængelig; Midnight Black.

I slutningen af 2017 blev farven allerede lanceret i andre regioner, men først nu er et begrænset antal altså kommet til Europa. Det oplyser OnePlus.

OnePlus 5T Lava Red fås med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den er i salg fra 6. februar klokken 10.00 CET på OnePlus.net  eller via YouSee for 4.299 kroner.

 – Nu bliver YouSee også OnePlus-forhandler

Da OnePlus 5T blev lanceret betød det et farvel til OnePlus 5, hvilket ifølge anmeldelsen på MereMobil.dk ikke var det største tab for mobilkunderne. Til gengæld var vi glade for OnePlus 3T.

 – TEST: OnePlus 5T – stort set en OnePlus 5

 

Mere til historien

OnePlus har i januar bekræftet, at de har været ramt af et kreditkort-hack, som betød, at kunder, som havde handlet i den officielle webshop fra medio november 2017 til medio januar 2018 kunne være berørt. Antallet af berørte kunder kunne være op mod 40.000.

Læs også:
 – Har du købt en OnePlus så tjek din bankkonto en ekstra gang

OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram