Nu bliver YouSee også OnePlus-forhandler

4

OnePlus tilføjer nu YouSee til listen af operatører, der forhandler deres produkter. Dermed er 3 ikke længere eksklusiv partner.

OnePlus 5T (Foto: OnePlus)
OnePlus 5T kan, på operatørsiden, købes hos både YouSee og 3 (Foto: OnePlus)

I marts annoncerede teleselskabet 3 et eksklusivt samarbejde med den kinesiske mobilproducent OnePlus, der ejes af teknologivirksomheden Oppo. Den eksklusive del af samarbejdet er nu udløbet, og kunderne hos YouSee får også mulighed for at købe telefonen.

OnePlus 5T bliver det første produkt, fra OnePlus, som YouSee kan sælge til deres kunder. Både med og uden abonnement.

Her er OnePlus 5T – det vigtigste du skal vide

OnePlus havde indtil foråret været kendt som et internetfænomen, hvor markedsføring skete gennem en dedikeret fanskare. OnePlus kommunikation handlede primært om, at være nogle der ruskede op i markedet, og gjorde tingene anderledes.

Nu begynder OnePlus at minde mere og mere om de andre producenter. Priserne er gradvist sat op, og operatører er kommet på listen over salgskanaler. Oprindeligt solgte producenten telefonerne gennem egen webshop, og gjorde det ekstra spændende via et invitationssystem. Man skulle være inviteret, for at kunne købe.

I Finland har OnePlus været tilgængelig gennem teleselskabet Elisa. I Storbritannien står O2 for salget, mens det altså har været 3 her i Danmark på operatørsiden.

OnePlus sælger bedre end HTC og Sony

Siden marts har 3 haft OnePlus 3T på top 10 over de bedst sælgende telefoner. Da OnePlus 5 blev lanceret udgik 3T. Telefoner fra producenten er altså en eftertragtet vare. Mere kendte varemærker som Sony og HTC har ikke i den periode været på top 10 hos 3.

– ”Det kommer ikke til at betyde noget for os, at YouSee også forhandler produkterne. Man kan argumentere for, at øget opmærksomhed og markedsføring gavner alle. Og med den store efterspørgsel der har været, giver det mening for OnePlus, at udvide forretningen,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 til MereMobil.dk.

OnePlus 5T er en OnePlus 5, der har fået et facelift. En af de største ændringer i telefonen er et nyt skærmformat på 18:9. Dermed følger OnePlus efter blandt andet Samsung og Huawei.

Der bliver ingen prisændringer. OnePlus 5T overtager prisen, og de fleste specifikationer, fra OnePlus 5. Den billigste model koster 3.799 kroner uden abonnement.

Her er de danske priser på OnePlus 5T

Hos både YouSee og 3 kan telefonen købes med eller uden abonnement. Det oplyser OnePlus til MereMobil.dk.

Mere til historien

Da 3 indgik samarbejdet med OnePlus i foråret viste en analyse, at der allerede var 3.000 telefoner fra producenten på 3’s netværk. I dag er der betydeligt flere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer