Så mange 3-kunder har allerede OnePlus-telefoner

0

3 har indgået et eksklusivt samarbejde med OnePlus. Allerede nu har 3.000 af 3’s kunder en OnePlus i lommen.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Teleselskaberne ved en del om deres kunder. Teleselskabet 3 ved også, at der er flere tusinde af deres kunder, som på nuværende tidspunkt har en telefon fra OnePlus. Faktisk omkring 3.000 enheder.

 – OnePlus 3T kan nu købes i Danmark

Derfor er det måske også en af årsagerne til, at teleselskabet har indgået en eksklusiv aftale med OnePlus.

– “Vi er meget begejstrede for dette eksklusive partnerskab med OnePlus. Mange af vores kunder er meget teknisk interesserede og opsat på at have de nyeste og bedste specifikationer. Vi har allerede registreret mere end 3.000 OnePlus smartphones i vores netværk, og det siger sådan set det hele. Vi ser virkelig frem til at vise OnePlus 3T i vores butikker. Det er sandsynligvis den bedste smartphone i verden i øjeblikket,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

3 oplyser ikke, hvilke af OnePlus-modellerne de allerede har registreret i netværket.

OnePlus har siden 2013 forsøgt, at arbejde ud fra den simple idé om at skabe en bedre smartphone. Det har dog primært været muligt, at købe deres smartphones online. Og selvom det har opbygget en fanskare rundt i verden, så har det afholdt nogle fra at købe deres telefoner. Netop fordi mobilkøberne har frygtet, hvordan de skulle forholde sig ved eventuel reparation m.v. Men med OnePlus 3T er det altså muligt, at købe OnePlus hos en dansk udbyder.

 – OnePlus 3T – derfor skal du tjekke den ud

Dermed forventer 3 også, at der inden længe er endnu flere OnePlus smartphones, som er registreret i deres netværk.

OnePlus 3T kommer i handlen hos 3 fra tirsdag den 21. marts 2017.

Mere til historien

3 Danmark er eksklusiv OnePlus-partner på det danske marked frem til november 2017. Dermed kommer der formentlig en efterfølger til OnePlus 3T inden eksklusiviteten ophører. Det er fortsat også muligt, at købe OnePlus telefonerne på den officielle OnePlus-hjemmeside.

Læs også:
Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer