Har du købt en OnePlus så tjek din bankkonto en ekstra gang

OnePlus website har store sikkerhedsproblemer. I et års tid har hackere kunnet stjæle kreditkort-data fra firmaets website. Tjek din bankkonto.

Har du handlet med kinesiske OnePlus for nylig, er det en god idé et tjekke din bankkonto en ekstra gang. OnePlus webshop er nemlig blevet hacket, skriver flere medier, mens OnePlus erkender, at datatyveriet har fundet sted.

Det er cybersikkerhedsfirmaet Fidus der har konstateret en sårbarhed i OnePlus' webshop. Her har hackere kunnet hente kreditkortdata.

I skrivende stund har flere hundrede kunder klaget til OnePlus, og via foraet Reddit, om at deres konto har haft besøg af ukendte personer.

Og ifølge nogle af klagerne har den mistænkelige aktivitet stået på i et års tid! Det skriver The Next Web.

Fidus har dog ikke fundet bevis for at, at hackerne har fundet vej til kreditoplysningerne på selve OnePlus' website, og peger istedet på Magento eCommerce-platformen, som ifølge sikkerhedsfirmaet tidligere har været hacket.

Der hvor hackerne formentlig har opfanget brugernes data har dog været på OnePlus' website, men i det modul, hvor der indtastes betalingsoplysninger, som så har kunnet samles op af en hacker, skriver Fidus.

OnePlus har indledt en undersøgelse af, hvad der er foregået og her allieret sig med tredjepart for at komme til bunds i sagen.

Firmaer fra Kina har fra tid til anden en skygge af mistro over sig i den vestlige verden. Det kender konkurrenten Huawei alt til. Et kreditkort-hul bidrager ikke ligefrem til tilliden hos OnePlus.

- Nu kommer Huawei Mate 10 Pro til USA

Mere til historien

OnePlus oplyser ifølge Anroidauthority, at selskabets webside ikke påvirkes af Magento-fejlen. Selskabets webside blev oprindeligt blev bygget på Magento eCommerce-platformen, men websiden er blevet bygget om.

FBI undersøger TikToks overvågning af journalister

FBI og det amerikanske justitsministerium stiller nu skarpt på TikTok-ejeren Bytedance. Det handler om overvågning af Kina-kritiske journalister.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Hackere kan udnytte ny version af ChatGPT

Den nye version af ChatGPT kan sætte turbo på cyberkriminalitet, da den kan udnyttes af hackere.

(mere…)
USA-krav: Sælg TikTok ellers forbyder vi appen

Amerikanerne strammer kravene til TikTok. Kineserne skal ud af ejerskabet.

(mere…)
Nu vil TikTok imødekomme vestlig frygt

TikTok vil finde partner i Europa og sikre, at europæiske brugeres data ikke overføres til Kina.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram