Har du købt en OnePlus så tjek din bankkonto en ekstra gang

10

OnePlus website har store sikkerhedsproblemer. I et års tid har hackere kunnet stjæle kreditkort-data fra firmaets website. Tjek din bankkonto.

Har du handlet med kinesiske OnePlus for nylig, er det en god idé et tjekke din bankkonto en ekstra gang. OnePlus webshop er nemlig blevet hacket, skriver flere medier, mens OnePlus erkender, at datatyveriet har fundet sted.

Det er cybersikkerhedsfirmaet Fidus der har konstateret en sårbarhed i OnePlus’ webshop. Her har hackere kunnet hente kreditkortdata.

I skrivende stund har flere hundrede kunder klaget til OnePlus, og via foraet Reddit, om at deres konto har haft besøg af ukendte personer.

Og ifølge nogle af klagerne har den mistænkelige aktivitet stået på i et års tid! Det skriver The Next Web.

Fidus har dog ikke fundet bevis for at, at hackerne har fundet vej til kreditoplysningerne på selve OnePlus’ website, og peger istedet på Magento eCommerce-platformen, som ifølge sikkerhedsfirmaet tidligere har været hacket.

Der hvor hackerne formentlig har opfanget brugernes data har dog været på OnePlus’ website, men i det modul, hvor der indtastes betalingsoplysninger, som så har kunnet samles op af en hacker, skriver Fidus.

OnePlus har indledt en undersøgelse af, hvad der er foregået og her allieret sig med tredjepart for at komme til bunds i sagen.

Firmaer fra Kina har fra tid til anden en skygge af mistro over sig i den vestlige verden. Det kender konkurrenten Huawei alt til. Et kreditkort-hul bidrager ikke ligefrem til tilliden hos OnePlus.

Nu kommer Huawei Mate 10 Pro til USA

Mere til historien

OnePlus oplyser ifølge Anroidauthority, at selskabets webside ikke påvirkes af Magento-fejlen. Selskabets webside blev oprindeligt blev bygget på Magento eCommerce-platformen, men websiden er blevet bygget om.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer