Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

2

OnePlus-grundlægger, Pete Lau, har bekræftet i et interview, at OnePlus igen kommer med billigere modeller. Måske OnePlus Z er på vej?

OnePlus har for kort tid siden sendt OnePlus 8-serien på markedet. Her er OnePlus 8 og OnePlus 8 Plus på niveau med konkurrenterne – også prismæssigt.

Da OnePlus kom frem på mobilmarkedet var de kendt for billige smartphones med høje specifikationer. En del af strategien var selvfølgelig, at blive så kendte hos mobilkøberne, at de fortsat kunne sælge telefoner, selvom priserne steg. Ikke en ukendt strategi som flere andre producenter også gennem tiden har benyttet.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Men OnePlus er nu formentlig på vej med billigere modeller. Dette har Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, i hvert fald udtalt i et interview med Fast Company. Det skriver Mspoweruser.com.

-”We can look at it as having a more affordable product offering,” lød det fra Pete Lau i interviewet med Fast Company.

Derfor florerer rygterne nu om, at OnePlus Z måske er på vej inden længe. Denne har også været omtalt som “OnePlus 8 Lite” på rygtebørsen. Tidligere har rygterne gået på, at den ville blive offentliggjort i juli måned. Disse rygter får nu nyt liv.

OnePlus Z kommer med Snapdragon 765G processor

Ved at få en billigere model i sortimentet, vil OnePlus også favne en større målgruppe, da de måske kan fange de mobilkøbere, som synes, at OnePlus 8-modellerne var for dyre.

Pete Lau har ikke nævnt OnePlus Z eller et andet produktnavn.

Tidligere gik rygterne på, at OnePlus Z ville komme i handlen til en pris på omkring 400 dollars.

8 grunde til at købe OnePlus 8

MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis og når der kommer noget officielt fra OnePlus.

Mere til historien

Tilbage i 2015 lancerede OnePlus deres OnePlus X, der var en budgetvenlig model. Dette kan altså være, at OnePlus Z bliver ”efterfølgeren” til denne. OnePlus X har ikke haft en efterfølger siden.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer