Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Fortnite kan køre 120 fps på iPad Pro og nu kommer en 90 fps-udgave til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. 90 fps reducerer dog detaljerne i spillet.

Fortnite på OnePlus 8-serien
Når Fortnite kører 90 fps OnePlus 8-serien bliver grafikindstillingerne sat til "low". Den højere framerate får du således på bekostning af detaljegraden (Foto: Epic Games / OnePlus)

Jeg stiller ofte spørgsmålstegn ved hardwaren i nutidens telefoner, der bliver vildere og vildere fra sæson til sæson. Har vi noget at bruge de mange processorkræfter til?

Hardwaren er så kraftig, at det er vanskeligt at finde noget at udnytte de mange kræfter til, men nu spiller OnePlus ind med en ny mulighed.

Udviklerne af Fortnite, Epic Games, frigiver nu Fortnite i en version, der kan afvikle spillet med 90 billeder per sekund (fps) fremfor 60 fps, som tilfældet er på flere andre platforme. Det vil blandt andet sige andre Android-telefoner, PlayStation 4 og Xbox One.

OnePlus skriver i en pressemeddelelse, at den nye Fortnite-udgave ruller ud til telefonerne globalt netop nu - herunder også Danmark.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus 8-serien bliver de første smartphones, der kan køre Fortnite med 90 fps, der er den hidtil hurtigste framerate for Fortnite på en smartphone.

I ordlyden fra OnePlus ligger det mellem linjerne, at OnePlus’ telefoner bliver de første med 90 fps, men ikke de eneste telefoner på markedet. Det lader således til, at OnePlus har fået et forspring i forhold til de andre producenter.

"With the rollout currently underway, the OnePlus 8 Series is now the first line of smartphones able to run Fortnite on the Unreal Engine at 90FPS, which is the fastest frame rate ever available for Fortnite on a smartphone," lyder det fra i OnePlus' pressemeddelelsen.

Fortnite er et af de største spil nogensinde

Grafikindstillingerne er ”low”

Når 90 fps aktiveres i Fortnite bliver spillets overordnede grafiske indstillinger sat til ”low”. Du kan altså godt spille med den højere framerate, men det går ud over detaljerne i grafikken. Det skriver Gamespot.

Hos OnePlus bliver 90 fps kun tilgængelig på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Tidligere modeller får ikke adgangen til spillet i denne framerate.

Siden januar har det været muligt at spille Fortnite på iPad Pro (2018 og 2020-modeller) med op til 120 fps. Læs mere om iPad Pro og Fortnite her.

OnePlus 8 Pro er en særdeles kraftig telefon, hvor du i lang tid fremgår ikke vil mangle ydelse. Du kan læse min anmeldelse af OnePlus 8 Pro her.

Epic Games har forsøgt at holde Fortnite væk fra Google Play, for at udgå betaling til Google. Strategien er dog opgivet og Fortnite er nu tilgængelig via Google Play.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Billeder per sekund (frame per second) – fps er ikke det samme som 90 Hz eller 120 Hz, der anvendes som opdateringshastighed på skærmene. Du kan blive klogere på både fps og hz i denne podcastepisode.

Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er bekræftet - se detaljerne

OnePlus har bekræftet, at OnePlus Nord 2T er på vej. Se detajlerne om den nye OnePlus Nord-mellemklassetelefon her.

(mere…)
OnePlus Nord 2T er spottet på forhandlers hjemmeside

Pris, specifikationer og billede er afsløret på en fransk online forhandlers hjemmeside om den kommende OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram