Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Fortnite kan køre 120 fps på iPad Pro og nu kommer en 90 fps-udgave til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. 90 fps reducerer dog detaljerne i spillet.

Fortnite på OnePlus 8-serien
Når Fortnite kører 90 fps OnePlus 8-serien bliver grafikindstillingerne sat til “low”. Den højere framerate får du således på bekostning af detaljegraden (Foto: Epic Games / OnePlus)

Jeg stiller ofte spørgsmålstegn ved hardwaren i nutidens telefoner, der bliver vildere og vildere fra sæson til sæson. Har vi noget at bruge de mange processorkræfter til?

Hardwaren er så kraftig, at det er vanskeligt at finde noget at udnytte de mange kræfter til, men nu spiller OnePlus ind med en ny mulighed.

Udviklerne af Fortnite, Epic Games, frigiver nu Fortnite i en version, der kan afvikle spillet med 90 billeder per sekund (fps) fremfor 60 fps, som tilfældet er på flere andre platforme. Det vil blandt andet sige andre Android-telefoner, PlayStation 4 og Xbox One.

OnePlus skriver i en pressemeddelelse, at den nye Fortnite-udgave ruller ud til telefonerne globalt netop nu – herunder også Danmark.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her Annoncelink

OnePlus 8-serien bliver de første smartphones, der kan køre Fortnite med 90 fps, der er den hidtil hurtigste framerate for Fortnite på en smartphone.

I ordlyden fra OnePlus ligger det mellem linjerne, at OnePlus’ telefoner bliver de første med 90 fps, men ikke de eneste telefoner på markedet. Det lader således til, at OnePlus har fået et forspring i forhold til de andre producenter.

“With the rollout currently underway, the OnePlus 8 Series is now the first line of smartphones able to run Fortnite on the Unreal Engine at 90FPS, which is the fastest frame rate ever available for Fortnite on a smartphone,” lyder det fra i OnePlus’ pressemeddelelsen.

Fortnite er et af de største spil nogensinde

Grafikindstillingerne er ”low”

Når 90 fps aktiveres i Fortnite bliver spillets overordnede grafiske indstillinger sat til ”low”. Du kan altså godt spille med den højere framerate, men det går ud over detaljerne i grafikken. Det skriver Gamespot.

Hos OnePlus bliver 90 fps kun tilgængelig på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Tidligere modeller får ikke adgangen til spillet i denne framerate.

Siden januar har det været muligt at spille Fortnite på iPad Pro (2018 og 2020-modeller) med op til 120 fps. Læs mere om iPad Pro og Fortnite her.

OnePlus 8 Pro er en særdeles kraftig telefon, hvor du i lang tid fremgår ikke vil mangle ydelse. Du kan læse min anmeldelse af OnePlus 8 Pro her.

Epic Games har forsøgt at holde Fortnite væk fra Google Play, for at udgå betaling til Google. Strategien er dog opgivet og Fortnite er nu tilgængelig via Google Play.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Billeder per sekund (frame per second) – fps er ikke det samme som 90 Hz eller 120 Hz, der anvendes som opdateringshastighed på skærmene. Du kan blive klogere på både fps og hz i denne podcastepisode.

OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram