Fortnite er et af de største spil nogensinde

KORT NYT: Mere end 3,2 milliader timer blev der spillet Fortnite alene i april måned. Fortnite er et af de største spil nogensinde.

Epic Games, som er producenten bag Fortnite, har mere end 350 millioner registrerede spillere. Spiludvikleren annoncerede i går (onsdag den 6. maj 2020) at Fortnite er et af de største spil nogensinde.

2020 bliver et godt gaming-år

Der er ingen oplysninger om, hvor mange spillere der spiller hverken dagligt eller månedligt, da Epic ikke har offentliggjort disse statistikker, men de har fortalt, at der alene i april måned blev spillet 3,2 milliarder timer Fortnite.

Sidst de offentliggjorte spillerdata var tilbage i marts 2019, hvor der var omkring 250 millioner spillere.

Fortnite er også tilgængeligt på alle platforme PC, konsol og mobil. Spillet er for kort tid siden blevet tilgængeligt i Google Play Store, hvor det indtil nu har skulle downloades via Epic Games' hjemmeside.

Fortnite dropper Google Play Store

GUIDE til PlayStation Remote-play

Mere til historien

Google Stadia har også meldt ud, at der er flere forskellige spil på vej til deres platform. Der er blandt andet nogle forskellige EA Games titler på vej.

Læs også:
iPad Pro lader dig spille Fortnite med 120 fps
GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer

Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

(mere…)
Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

Fortnite: Imposters er en ny game-mode, der netop er rullet ud. Du kan sagtens se lighederne med Among Us.

(mere…)
Øv! Fortnite på iPhone har lange udsigter

Fortnite kommer ikke tilbage på iPhone eller iPad lige med det samme. Epic Games og Apple må forhandle uden for retssystemet, fastslår en dom.

(mere…)
Apple klar med erstatningskrav mod Epic Games

Efter at udvikleren af Fortnite har lagt sag an mod Apple, slår den amerikanske producent nu tilbage med et erstatningskrav mod Epic Games.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram