2020 bliver et godt gaming-år

Nye spilkonsoller og spændende spil på vej i 2020, som kan gå hen og blive et af de bedste gaming-år i historien. Her er nogle af nyhederne.

Er du gamer, så er der helt sikkert en masse spændende ting at se frem til i 2020. Det kan gå hen og blive et af de bedste gaming-år i historien. Det skriver DR.dk.

Inden for de kommende måneder vil der blive lanceret en række spændende spiltitler, mens der i slutningen af året er to nye konsoller på vej. Så der er noget godt i vente – uanset om du er til PlayStation eller Xbox.

PlayStation 5 og Xbox Series X ventes begge at komme i butikkerne inden julen 2020.

Sony har afsløret PlayStation 5 logo

Men inden vi kan glæde os over, at de nye konsoller kommer på markedet, så er der altså en række spil, som bliver tilgængelige inden.

Et af de spil, der er meget hype om er Cyperpunk 2077. Dette kommer den 16. april 2020.

Derudover kommer spillet The Last of Us Part 2, som er en efterfølger til The Last Part of Us, der regnes for at være et af de absolut bedste PlayStation-spil generelt. Dette kommer den 29. maj 2020.

I marts kommer spillet Half-Life: Alyx.

Er du til superhelte, så er Marvel Avengers også et spil, der formentlig falder i din smag. Det er klar den 15. maj 2020.

Er du Xbox-elsker kender du formentlig også spillet ”Halo”, som har været en del af signaturen i de seneste 18 år. ”Halo” er for mange en af de absolut vigtigste spil-serier på Xbox platformen. Og nu er ”Halo Infinite” meldt ud som en lanceringstitel for Xbox Series X konsollen. Spillet udkommer derfor i slutningen af 2020.

Det ventes også, at gaming på mobilen bliver endnu vildere i 2020.

TIP: 5 oversete spiltitler som du skal prøve nu

Hvad glæder du dig, som gamer mest til i 2020? Konsollerne eller nogle af spiltitlerne?

Hvis du har en PlayStation 4 så tjek vores guide til hvordan du streamer spil til smartphonen og computeren.

Mere til historien

Tror du, at gamer-telefoner så småt stopper, da de almindelige flagskibsmodeller er kraftige nok på specifikationerne eller tror du, at der kommer mange flere gamer-telefoner?

Læs også:
Hård kritik! Google Stadia føles som en beta du betaler for

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram