Sony har afsløret PlayStation 5 logo

PlayStation 5 ventes at komme i handlen inden jul i år. Sony har nu afsløret logoet for den længe ventede konsol på dette års CES-messe.

PlayStation 5 logo (Kilde: Sony)
PlayStation 5 logo (Kilde: Sony)

Sony har på dette års CES-messe afsløret logoet for PlayStation 5. Det byder ikke på nogle overraskelser, men er derimod præcis som forventet. Skrifttype og designet er præcis det samme, som de foregående år, dog er tallet efter "PS" nu et 5-tal. Det skriver The Verge.

Designet på selve konsollen er endnu ukendt. Men rygterne svirrer allerede.

Sony har selv oplyst, at PlayStation 5 vil understøtte 8K-grafik, ray tracing, super hurtig SSD og dine gamle PS4-spil vil være understøttet. Der har tidligere været rygter om, at den ville understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation, men dette er altså ikke bekræftet på nuværende tidspunkt.

Sony demonstrerer: så hurtig er PlayStation 5

I forbindelse med Sonys presseevent kunne Sony også fortælle, at PlayStation 2 fortsat er den mest solgte PlayStation konsol. PlayStation 4 kommer med 104 millioner solgte enheder ind på andenpladsen for bedst sælgende konsoller i historien. PlayStation 2 er solgt i 158 millioner enheder. Dermed forventes det ikke, at PlayStation 4 når dette flotte salgstal inden PlayStation 5 lanceres.

Det ventes, at Sony afslører mere om PlayStation 5 senere i år. Måske allerede i juni måned til E3 expo.

PlayStation 5 bliver lanceret til julehandlen 2020, hvilket ventes at betyde salgsstart på et tidspunkt i fjerde kvartal.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Sony kunne også fortælle, at der er solgt 5 millioner eksemplarer af deres virtual reality headsets PlayStation VR, som blev lanceret i oktober 2016. Dette er en del under de forventninger, som analysefirmaet Topology Research Institute havde i sommeren 2016 og altså inden lanceringen.

De forventede, at Sony ville sælges 6 millioner eksemplarer fra lanceringen til slutningen af 2016. Dermed kan man måske sige, at virtual reality headsets på ingen måde har haft den succes, som mange forventede.

Vi har set nærmere på Apple Arcade

Mere til historien

I modsætning til PlayStation 5, så har Microsoft allerede fremvist Xbox Series X, der er den kommende Xbox-konsol. Denne blev fremvist i december til The Game Awards.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram