Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Så er det officielt. Sony sender PlayStation 5 på markedet op til julehandlen næste år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation (Foto: Pixabay.com)

PlayStation 4 kom i den første variant til julehandlen 2013, men der skulle altså gå syv år før den næste er konsol er klar.

Der har været mange skriverier om Sony PlayStation 5 gennem tiden, men nu er der endelig officielt nyt fra Sony. Der er allerede på forhånd store forventninger til PlayStation 5.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Sony oplyser, at den kommende spilkonsol får navnet PlayStation 5 og at den efter planen sendes på markedet i slutningen af 2020. Dermed er den klar til julehandlen næste år.

Det er i et interview med hjemmesiden Wired og på den officielle PlayStation-blog, at det nu er meldt ud, at PlayStation 5 lanceres i julen 2020.

Sony har også oplyst, at der kommer en ny variant af den traditionelle DualShock kontroller. Den nye version skulle komme med haptisk feedback i stedet for ”rumble”-teknologien. Derudover skulle udviklerne også få mulighed for at styre modstanden af knapperne L2 og R2.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Der er ingen oplysninger om, hvordan konsollen vil se ud. Men den skulle gøre brug af SSD-teknologien til lagringsplads.

Dermed er det at væbne sig yderligere med tålmodighed indtil vi formentlig indenfor det næste års tid bliver klogere på PlayStation 5.

Indtil da kan du fortsat købe den seneste version af PlayStation 4, der hedder PlayStation 4 Pro. Denne kom i slutningen af 2018. Promodellen er mere støjsvag end den oprindelige PlayStation 4.

PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

Mere til historien

Microsoft har også oplyst, at de sender deres kommende spilkonsol, Projekt Scarlett, på markedet i slutningen af 2020. Dermed får den altså hård konkurrence, når Sony sender en ny version af verdens mest solgte spilkonsol på markedet. Der er solgt mere end 100 millioner eksemplarer af PlayStation 4.

Læs også:
Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram