Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Så er det officielt. Sony sender PlayStation 5 på markedet op til julehandlen næste år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation (Foto: Pixabay.com)

PlayStation 4 kom i den første variant til julehandlen 2013, men der skulle altså gå syv år før den næste er konsol er klar.

Der har været mange skriverier om Sony PlayStation 5 gennem tiden, men nu er der endelig officielt nyt fra Sony. Der er allerede på forhånd store forventninger til PlayStation 5.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Sony oplyser, at den kommende spilkonsol får navnet PlayStation 5 og at den efter planen sendes på markedet i slutningen af 2020. Dermed er den klar til julehandlen næste år.

Det er i et interview med hjemmesiden Wired og på den officielle PlayStation-blog, at det nu er meldt ud, at PlayStation 5 lanceres i julen 2020.

Sony har også oplyst, at der kommer en ny variant af den traditionelle DualShock kontroller. Den nye version skulle komme med haptisk feedback i stedet for ”rumble”-teknologien. Derudover skulle udviklerne også få mulighed for at styre modstanden af knapperne L2 og R2.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Der er ingen oplysninger om, hvordan konsollen vil se ud. Men den skulle gøre brug af SSD-teknologien til lagringsplads.

Dermed er det at væbne sig yderligere med tålmodighed indtil vi formentlig indenfor det næste års tid bliver klogere på PlayStation 5.

Indtil da kan du fortsat købe den seneste version af PlayStation 4, der hedder PlayStation 4 Pro. Denne kom i slutningen af 2018. Promodellen er mere støjsvag end den oprindelige PlayStation 4.

PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

Mere til historien

Microsoft har også oplyst, at de sender deres kommende spilkonsol, Projekt Scarlett, på markedet i slutningen af 2020. Dermed får den altså hård konkurrence, når Sony sender en ny version af verdens mest solgte spilkonsol på markedet. Der er solgt mere end 100 millioner eksemplarer af PlayStation 4.

Læs også:
Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram