Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

0

Så er det officielt. Sony sender PlayStation 5 på markedet op til julehandlen næste år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation (Foto: Pixabay.com)

PlayStation 4 kom i den første variant til julehandlen 2013, men der skulle altså gå syv år før den næste er konsol er klar.

Der har været mange skriverier om Sony PlayStation 5 gennem tiden, men nu er der endelig officielt nyt fra Sony. Der er allerede på forhånd store forventninger til PlayStation 5.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Sony oplyser, at den kommende spilkonsol får navnet PlayStation 5 og at den efter planen sendes på markedet i slutningen af 2020. Dermed er den klar til julehandlen næste år.

Det er i et interview med hjemmesiden Wired og på den officielle PlayStation-blog, at det nu er meldt ud, at PlayStation 5 lanceres i julen 2020.

Sony har også oplyst, at der kommer en ny variant af den traditionelle DualShock kontroller. Den nye version skulle komme med haptisk feedback i stedet for ”rumble”-teknologien. Derudover skulle udviklerne også få mulighed for at styre modstanden af knapperne L2 og R2.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Der er ingen oplysninger om, hvordan konsollen vil se ud. Men den skulle gøre brug af SSD-teknologien til lagringsplads.

Dermed er det at væbne sig yderligere med tålmodighed indtil vi formentlig indenfor det næste års tid bliver klogere på PlayStation 5.

Indtil da kan du fortsat købe den seneste version af PlayStation 4, der hedder PlayStation 4 Pro. Denne kom i slutningen af 2018. Promodellen er mere støjsvag end den oprindelige PlayStation 4.

PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

Mere til historien

Microsoft har også oplyst, at de sender deres kommende spilkonsol, Projekt Scarlett, på markedet i slutningen af 2020. Dermed får den altså hård konkurrence, når Sony sender en ny version af verdens mest solgte spilkonsol på markedet. Der er solgt mere end 100 millioner eksemplarer af PlayStation 4.

Læs også:
Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer