Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Så er det officielt. Sony sender PlayStation 5 på markedet op til julehandlen næste år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation (Foto: Pixabay.com)

PlayStation 4 kom i den første variant til julehandlen 2013, men der skulle altså gå syv år før den næste er konsol er klar.

Der har været mange skriverier om Sony PlayStation 5 gennem tiden, men nu er der endelig officielt nyt fra Sony. Der er allerede på forhånd store forventninger til PlayStation 5.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Sony oplyser, at den kommende spilkonsol får navnet PlayStation 5 og at den efter planen sendes på markedet i slutningen af 2020. Dermed er den klar til julehandlen næste år.

Det er i et interview med hjemmesiden Wired og på den officielle PlayStation-blog, at det nu er meldt ud, at PlayStation 5 lanceres i julen 2020.

Sony har også oplyst, at der kommer en ny variant af den traditionelle DualShock kontroller. Den nye version skulle komme med haptisk feedback i stedet for ”rumble”-teknologien. Derudover skulle udviklerne også få mulighed for at styre modstanden af knapperne L2 og R2.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Der er ingen oplysninger om, hvordan konsollen vil se ud. Men den skulle gøre brug af SSD-teknologien til lagringsplads.

Dermed er det at væbne sig yderligere med tålmodighed indtil vi formentlig indenfor det næste års tid bliver klogere på PlayStation 5.

Indtil da kan du fortsat købe den seneste version af PlayStation 4, der hedder PlayStation 4 Pro. Denne kom i slutningen af 2018. Promodellen er mere støjsvag end den oprindelige PlayStation 4.

PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

Mere til historien

Microsoft har også oplyst, at de sender deres kommende spilkonsol, Projekt Scarlett, på markedet i slutningen af 2020. Dermed får den altså hård konkurrence, når Sony sender en ny version af verdens mest solgte spilkonsol på markedet. Der er solgt mere end 100 millioner eksemplarer af PlayStation 4.

Læs også:
Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram