PlayStation 4 Pro er kommet i en støjsvag udgave

0

KORT NYT: Sony har sendt en mere støjsvag PlayStation 4 Pro på markedet.

Hvis du ikke gider høre på en støjende spillekonsol, så læs videre her. Sony har i stilhed lanceret en opdateret version af PlayStation 4 Pro, der larmer betydeligt mindre end forgængerne. Det skriver Tek.no med kilde i Eurogamer.

Læg mærke til modelnavnene. Vil du have den mest støjsvage version er det modellen CUH-7200 du skal have fingrene i. Du finder modelnummeret på æsken til konsollen. Køber du på nettet skal du se nøje efter i specifikationerne, og sikre dig, at netbutikken sender den rigtigt model til dig.

Den nye 2018-revision har et støjniveau mellem 44 og 48 dB. Revisionen fra sidste år ligger mellem 47 og 50 dB. Den helt oprindelige model havde et støjniveau fra 50 til 55 dB. Målingerne kommer fra Eurogamer.

Sony har også genopfrisket den originale PlayStation. Den nye og lille udgave kommer med 20 ikoniske spiltitler præinstalleret.

Mere til historien

I julen 2016 lå der 6,2 millioner PlayStation 4 konsoller under juletræerne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer