Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

Nu kommer Subway Surfers-universet med ”Subway Surfers Airtime” eksklusivt på Snap Games, der er SnapChats spiltjeneste. Du kan spille med nu.

Subway Surfers Airtime klar på Snap Games (Foto: SYBO)
Subway Surfers Airtime klar på Snap Games (Foto: SYBO)

SnapChats forholdsvis nye spiltjeneste ”Snap Games” har fået det nye (dansk-udviklede) spil Subway Surfers Airtime

Snap Games er en ny realtime multiplayer spilplatform og den danske spiludvikler Sybo er en af fem internationale spilvirksomheder, som har udviklet spil til Snap Games.

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

-“Med deres 203 millioner aktive brugere er det en yderst interessant mulighed at udvide Subway Surfers-brandet på Snapchat-platformen”, fortæller Mathias Gredal Nørvig, CEO, Sybo Games. “Partnerskabet med Snap Inc er endnu et stort skridt for os i forhold til at udvikle Subway Surfers-brandet i nye retninger.” 

Subway Surfers har eksisteret i mere end syv år og nu kommer det altså på en ny platform og med en ny ”udformning”. Subway Surfers er downloadet mere end 2,5 milliarder gange til dato.

Subway Surfers runder kæmpe milepæl – 2,5 milliarder downloads

Subway Surfers Airtime klar på Snap Games (Foto: SYBO)
Subway Surfers Airtime klar på Snap Games (Foto: SYBO)

Subway Surfers Airtime er et side-scrolling multiplayer racingspil, som gør det muligt for op til 10 spillere at surfe, slide, grinde og glide gennem spillet i et kapløb, hvor det gælder om at komme over målstregen først.

Spillere kan hoppe direkte ind i et spil med “quick play” eller konkurrere indbyrdes i “challenge friends”-muligheden.

Spillere samler mønter med “big air”, perfekte landinger, grinds og “top poll positions”. Gennem spillet kan man låse op for 14 Subway Surfers-karakterer i en ny charmerende minifigur-stil. 

Ønsker du, at få adgang til Snap Games skal du åbne en chat eller gruppe chat og derefter vælge ”raket-ikonet” i chatmenuen.

Mere til historien

Snap Games blev lanceret af SnapChat i april og alle spil er designet til, at brugerne kan spille i realtime med vennerne direkte i app’en.

SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Snapchat fixer fejl

KORT NYT: Snapchat har fixet fejlen, der betød at appen lukkede ned.

(mere…)
Du skal ikke opdatere Snapchat - ny opdatering fejler

Stop! Du skal ikke installere den seneste opdatering af Snapchat til iPhone.

(mere…)
Snapchat-funktion på vej til Messenger – beskederne forsvinder

En ny funktion er på vej til Messenger. Forsvindingstilstand får beskederne til at forsvinde, som det kendes fra Snapchat. Udrulningen er i gang.

(mere…)
Snapchat er vækstet under coronapandemien

KORT NYT: Snapchat har netop fremlagt deres kvartalsregnskab, hvilket viser der er kommet flere brugere til under coronapandemien.

(mere…)
Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram