Subway Surfers runder kæmpe milepæl – 2,5 milliarder downloads

0

Det populære danske mobilspil Subway Surfers er utrolig populært selvom det er syv år siden, at første version af spillet udkom. Det er nu downloadet 2,5 milliarder gange.

Subway Surfers downloadet 2,5 milliarder downloads (Kilde: Kiloo og SYBO)
Subway Surfers downloadet 2,5 milliarder downloads (Kilde: Kiloo og SYBO)

Det danske mobilspil Subway Surfers så dagens lys for første gang for syv år siden (2012) og har siden haft stor popularitet. Det er spilfirmaerne Kiloo og SYBO, der står bag det populære mobilspil.

Subway Surfers rundede en milliard downloads på Google Play sidste år, som det første spil nogensinde på Android.

Og selvom spillet har været tilgængeligt siden 2012 har det altså haft et ret stabilt antal downloads om året, hvor det er downloadet mere end 400 millioner gange. I 2018 blev det også kåret som det andet mest downloadede spil i verden.

Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Men nu har det altså rundet en endnu større milepæl. Spillet har er nemlig blevet downloadet mere end 2,5 milliarder gange. Det oplyser Kiloo og SYBO i en pressemeddelelse.

– “At krydse 2,5 miliarder downloads er en milepæl for Subway Surfers. Det viser, at vores løbende indsats for at holde spillet sjovt og engagerende er i øjenhøjde med vores fans. I sidste ende er det altid spillerne, der bestemmer om et spil holder til at blive til en evergreen,” siger Jacob Møller, CEO hos Kiloo.

Teamet bag Subway Surfers forstår også at udvikle spillet, hvor der cirka er kommet en ny opdatering hver måned. Med Subway Surfers World Tour besøger spillet en kendt destination hver måned. Faktisk har ”Subway Surfers World Tour” haft 98 besøg på seks kontinenter. Der er også tilføjet nye sjove karakterer undervejs, så spillet nu ikke længere kun består af Jake, vagten og hunden.

Det ser heller ikke ud til, at de stopper med det i nærmeste fremtid.

Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

– “Det har været fantastiske syv år for Subway Surfers,” siger Mathias Gredal Nørvig, CEO hos SYBO. “Mens vi fejrer syv års jubilæum krydser vi denne massive downloadrekord. Vores fanskare fortsætter med at vokse og være helhjertet loyale.”

Du kan downloade spillet gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

I 2017, da spillet fyldte 5 år, vendte Jake retur til København, hvor han altså atter skulle udforske den danske hovedstad.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer