Subway Surfers runder 1 milliard downloads i Google Play

0

Det dansk udviklede mobilspil, Subway Surfers, er det første mobilspil i historien, der runder 1 milliard downloads i Google Play.

Subway Surfers, the endless runner phenomenon, has been downloaded more than 1 billion times on Google Play. (PRNewsfoto/SYBO Games)
Subway Surfers, the endless runner phenomenon, has been downloaded more than 1 billion times on Google Play. (PRNewsfoto/SYBO Games)

Subway Surfers (kendt som et endless-runner spil) er blevet downloaded mere end 1 milliard gange på Google Play.

Det er første gang i historien, at et spil er hentet så mange gange. Dermed er det dansk udviklede mobilspil altså det første spil nogensinde til at nå denne flotte milepæl. Det oplyser Kiloo og Sybo Games i en pressemeddelelse.

 – Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Sybo og Kiloo udgav mobilspillet tilbage i maj 2012 og har altså lige siden udviklet på det populære spil.

Sidste år slog Subway Surfers deres egen all-time årlige download rekord med mere end 400 millioner organiske downloads. Trods det ikke er et nyt mobilspil var det altså også det mest downloadede spil i 2017 på verdensplan.

– “Vi er begejstrede over at være verdens største spil på Google Play-platformen. At runde mere end 1 milliard downloads er et historisk resultat. I dette tilfælde er historien skrevet af et talentfuldt team af udviklere og et fantastisk samarbejde mellem SYBO og Kiloo,” siger Jacob Møller, CEO hos Kiloo.

 – Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Der er 20 millioner mennesker, som dagligt spiller det populære spil. Og de mest populære destinationer i 2017 var Peru, Skt. Petersborg og Cairo.

I årenes løb har Subway Surfers The World Tour besøgt 79 forskellige lande på tværs af seks kontinenter. Den næste opdatering bringer Subway Surfers til Island. Da Subway Surfers sidste år fejrede 5 års fødselsdag returnerede de til København til “fejringen af fødselsdagen”.

 – Subway Surfers vender tilbage til København

Mere til historien

Samlet er Subway Surfers downloaded 1.8 milliarder gange på tværs af iOS og Android.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer