Subway Surfers runder 1 milliard downloads i Google Play

Det dansk udviklede mobilspil, Subway Surfers, er det første mobilspil i historien, der runder 1 milliard downloads i Google Play.

Subway Surfers, the endless runner phenomenon, has been downloaded more than 1 billion times on Google Play. (PRNewsfoto/SYBO Games)

Subway Surfers, the endless runner phenomenon, has been downloaded more than 1 billion times on Google Play. (PRNewsfoto/SYBO Games)

Subway Surfers (kendt som et endless-runner spil) er blevet downloaded mere end 1 milliard gange på Google Play.

Det er første gang i historien, at et spil er hentet så mange gange. Dermed er det dansk udviklede mobilspil altså det første spil nogensinde til at nå denne flotte milepæl. Det oplyser Kiloo og Sybo Games i en pressemeddelelse.

 – Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Sybo og Kiloo udgav mobilspillet tilbage i maj 2012 og har altså lige siden udviklet på det populære spil.

Sidste år slog Subway Surfers deres egen all-time årlige download rekord med mere end 400 millioner organiske downloads. Trods det ikke er et nyt mobilspil var det altså også det mest downloadede spil i 2017 på verdensplan.

– “Vi er begejstrede over at være verdens største spil på Google Play-platformen. At runde mere end 1 milliard downloads er et historisk resultat. I dette tilfælde er historien skrevet af et talentfuldt team af udviklere og et fantastisk samarbejde mellem SYBO og Kiloo,” siger Jacob Møller, CEO hos Kiloo.

 – Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Der er 20 millioner mennesker, som dagligt spiller det populære spil. Og de mest populære destinationer i 2017 var Peru, Skt. Petersborg og Cairo.

I årenes løb har Subway Surfers The World Tour besøgt 79 forskellige lande på tværs af seks kontinenter. Den næste opdatering bringer Subway Surfers til Island. Da Subway Surfers sidste år fejrede 5 års fødselsdag returnerede de til København til “fejringen af fødselsdagen”.

 – Subway Surfers vender tilbage til København

Mere til historien

Samlet er Subway Surfers downloaded 1.8 milliarder gange på tværs af iOS og Android.

Dansk spilfirma kunne ikke skaffe investorer

Trods masser af succes, så kunne det danske spilfirma Kiloo Games ikke skaffe investorer og må derfor dreje nøglen.

(mere…)
Dansk spilgigant lukker og slukker

Den danske spilvirksomhed Kiloo, som var med til at udvikle verdens mest downloadede mobilspil, drejer nøglen og har opsagt alle ansatte.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Subway Surfers Tag – kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Hver måned spiller 100 millioner mennesker dette spil. Mange ved ikke, at denne succes er dansk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram