Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Det vildt populære mobilspil Subway Surfers skal til Hollywood. Det danskudviklede spil har potentialet til at blive stort som tv-serie.

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Den danske super-succes Subway Surfers står foran endnu et gennembrud.

Virksomheden bag, spilstudiet Sybo, har indgået en aftale med Hollywood-produceren Sander Schwartz. Det skriver Sybo i en pressemeddelelse.

Subway Surfers er gennem tiden blevet downloaded 1,5 milliarder gange og bliver nu til en tv-serie. Sander Schwartz vurderer, at Subway Surfers har potentialet til at blive en evergreen med de mange downloads og det stærke brand.

Aarhusianske bagmænd tjener kassen på Subway Surfers

Og han har noget at have sin vurdering i. Den 63-årige Sander Schwartz er vinder af den eftertragtede amerikanske Emmy-pris og var blandt andet topchef i Warner Bros. Animation mellem 2001 og 2007, hvor han skiftede til Sony Pictures. Her var han international chef for dets fjernsyns-division.

På sit CV kan han skrive klassikere som Scooby-Doo, Batman, Tom and Jerry og senest tv-serien Skylanders Academy.

Det er således ikke fremmed for Sander Schwartz at overføre spil til tv eller filmlærred.

Sander Schwartz mener, at med Subway Surfers vil vi se trend inden for den genre, og medstifter af Sybo, Bodie Jahn-Mulliner mener, at Sander Schwartz er den rette til at få det bedste ud af de to verdener:

– “Vi kunne ikke drømme om en bedre kontakt til film- og tv-branchen, der giver os ro på den forretningsmæssige del, så vi kan fokusere på vores videre udvikling af historien om Jake og de andre figurer”.

Med på vognen er også manuskriftforfatteren Brent Friedmann, der har skrevet afsnit af Star Wars Rebels og Star Wars Clone Wars. Han skal således være med til at skabe animationsserien, som spås premiere i starten af 2018.

Mere til historien

Subway Surfers er skabt og udviklet af Sybo og Kiloo i 2012. Spillet er downloadet 1,5 millarder gange på iOS og Android. Det gør spillet til det mest downloadede mobilspil nogensinde og slår megasuccesser som Candy Crush Saga, Angry Birds, Clash of Clans og Fruit Ninja.

Dansk spilfirma kunne ikke skaffe investorer

Trods masser af succes, så kunne det danske spilfirma Kiloo Games ikke skaffe investorer og må derfor dreje nøglen.

(mere…)
Dansk spilgigant lukker og slukker

Den danske spilvirksomhed Kiloo, som var med til at udvikle verdens mest downloadede mobilspil, drejer nøglen og har opsagt alle ansatte.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Subway Surfers Tag – kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Hver måned spiller 100 millioner mennesker dette spil. Mange ved ikke, at denne succes er dansk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram