Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

0

Det vildt populære mobilspil Subway Surfers skal til Hollywood. Det danskudviklede spil har potentialet til at blive stort som tv-serie.

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Den danske super-succes Subway Surfers står foran endnu et gennembrud.

Virksomheden bag, spilstudiet Sybo, har indgået en aftale med Hollywood-produceren Sander Schwartz. Det skriver Sybo i en pressemeddelelse.

Subway Surfers er gennem tiden blevet downloaded 1,5 milliarder gange og bliver nu til en tv-serie. Sander Schwartz vurderer, at Subway Surfers har potentialet til at blive en evergreen med de mange downloads og det stærke brand.

Aarhusianske bagmænd tjener kassen på Subway Surfers

Og han har noget at have sin vurdering i. Den 63-årige Sander Schwartz er vinder af den eftertragtede amerikanske Emmy-pris og var blandt andet topchef i Warner Bros. Animation mellem 2001 og 2007, hvor han skiftede til Sony Pictures. Her var han international chef for dets fjernsyns-division.

På sit CV kan han skrive klassikere som Scooby-Doo, Batman, Tom and Jerry og senest tv-serien Skylanders Academy.

Det er således ikke fremmed for Sander Schwartz at overføre spil til tv eller filmlærred.

Sander Schwartz mener, at med Subway Surfers vil vi se trend inden for den genre, og medstifter af Sybo, Bodie Jahn-Mulliner mener, at Sander Schwartz er den rette til at få det bedste ud af de to verdener:

– “Vi kunne ikke drømme om en bedre kontakt til film- og tv-branchen, der giver os ro på den forretningsmæssige del, så vi kan fokusere på vores videre udvikling af historien om Jake og de andre figurer”.

Med på vognen er også manuskriftforfatteren Brent Friedmann, der har skrevet afsnit af Star Wars Rebels og Star Wars Clone Wars. Han skal således være med til at skabe animationsserien, som spås premiere i starten af 2018.

Mere til historien

Subway Surfers er skabt og udviklet af Sybo og Kiloo i 2012. Spillet er downloadet 1,5 millarder gange på iOS og Android. Det gør spillet til det mest downloadede mobilspil nogensinde og slår megasuccesser som Candy Crush Saga, Angry Birds, Clash of Clans og Fruit Ninja.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer