Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

0

Spilfirmaet Kiloo, der udvikler mobilspil, har netop fremvist et flot regnskab.

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Mændene bag det danske successpil Subway Surfers, brødrene Simon og Jacob Møller Jensen, tjener millioner på spillets succes rundt i verden. Spillet er blevet en af de største succeser på verdensplan år det kommer til markedet for mobilspil, skriver Børsen.

Subway Surfers indtjener Kiloo-brødre millioner

Subway Surfers er netop nu nummer 47 i Apples App Store, og der er netop kommet en ny opdatering, der bringer den grafittimalende dreng til Sydney.

Selskabet af spillet, Kiloo, har fremvist et regnskab på 156 millioner kroner, hvilket er 43 millioner kroner bedre end sidste år. Og Jan Neiindam, der er spilekspert og chef for Interactive Danmark, ser også gode muligheder for øget vækst for firmaet.

– ”Man spørger altid sig selv, hvor længe det kan blive ved. Men mit bud er, at så længe det går godt for salget af mobiltelefoner, og så længe forbrugerne køber nye telefoner, har det her spil en rigtig god placering. Med tiden vil det vinde hævd som en form for klassiker,” siger Jan Neiiendam, chef for Interactive Denmark og spilekspert til Business.dk.

Det brødrene tjener penge på er ikke selve spillet, da det kan downloades gratis, men derimod tjener de penge på in-app køb, hvor brugerne kan tilkøbe muligheder, som kan bringe dem længere i spillet.

Du kan downloade Subway Surfers gratis i Apples App Store, Google Play Store og Microsoft Store.

Mere til historien

Nogle af de spil der har kunne bryste sig af lignende eller større succes er blandt andet den finske spiludvikler Rovio og deres Angry Birds, som netop er på vej i en ny version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer