Subway Surfers indtjener Kiloo-brødre millioner

0

Den århusianske spilproducent Kiloo har fået et kæmpe hit med spillet Subway Surfers, som giver Kiloo-brødrene en kæmpe millionindtjening.

Tilbage i 2000 stiftede Jacob Møller Jensen spilvirksomheden Kiloo. Et lille firma der nu har oplevet en kæmpe spilsucces med spillet Subway Surfers. Ifølge Børsen, så har spillet sikret Kiloo et overskud før skat på 112 millioner kroner i 2013. Det skriver Business.dk.

Jacob Møller Jensen fik i 2009 selskab af hans storebror Simon, da han trådte ind i selskabet. Og brødrene kunne altså hive 96 millioner kroner ud sidste år.

Det vurderes af flere kilder, at brødrene uden problemer ville kunne tjene mere end en milliard kroner på et salg af firmaet.

– “Værdier baseret på fremtiden er svære at se i det her marked. Kunderne kan pludselig vende ryggen til spillet, og så afhænger indtjeningen af, at selskabet har en ny blockbuster i pipelinen. Men hvis Kiloo kan fortsætte udviklingen, er der en kanonhøj værdi i selskabet,” siger Frederik Aakard, der er specialist i virksomhedshandler, til Børsen.

Spil Subway Surfers på Windows Phone

Brødrene selv er ikke meget for at snakke om successen, og det er heller ikke lykkedes Børsen at få dem i tale.

Du kan downloade Subway Surfers gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

Siden januar måned 2013 er der kommet en opdatering til spillet cirka en gang om måneden, som bringer “graffiti-maleren” Jack til en ny by hver gang.

Læs også:
2013: Her er årets iPhone og iPad hits

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer