Subway Surfers endelig klar til Windows Phone

0

Det populære danskudviklede mobilspil, Subway Surfers, er nu endelig klar til download i Windows Phone Store.

Subway Surfers
Subway Surfers

Det danskudviklede mobilspil Subway Surfers er langt om længe klar til Windows Phone platformen. Det skriver Wmpoweruser.com.

Spillet kom til iOS-enheder tilbage i sommeren 2012, og i efteråret 2012 kom det til Android-enheder. Allerede inden Subway Surfers var klar til Android var det downloadet mere end 25 millioner gange til iOS-enheder, i Apples App Store.

Spillet er dog på ingen måde gået i glemmebogen hos folk verden over, hvilket måske også skyldes folkene bag har været gode til at komme med opdateringer. Disse byder både på nye baner, nye udfordringer osv.

Siden januar måned 2013 har opdateringerne været baseret på deres ”World Tour”-tema, som hver måned bringer spillets hovedperson Jake til en ny by. Indtil videre er turen gået til alt fra New York City, Rio de Janeiro, Tokyo, Paris og London.

Subway Surfers er i skrivende stund ikke tilgængelig til enheder med kun 512 MB RAM. Disse enheder følger senere.

Du kan downloade Subway Surfers gratis i Windows Phone Store.

Mere til historien

Spillet Subway Surfers er et mobilspil i kategorien “endless running”. Det kom på markedet i maj måned 2012. Bag spillet er Kiloo og SYBO Games, som begge er danske.

Hovedpersonen i spillet er Jake, som er en graffitimalende fyr, der forsøger at flygte fra ordensmagten. Flugten foregår rundt på forskellige togvogne og lignende, samt flyvende på hooverboards m.m. Det er i spillet muligt, at købe diverse ting, som kan være med til at forbedre ens chancer for at nå langt i spillet, og samle en masse coins.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer