Subway Surfers endelig klar til Windows Phone

Det populære danskudviklede mobilspil, Subway Surfers, er nu endelig klar til download i Windows Phone Store.

Subway Surfers

Subway Surfers

Det danskudviklede mobilspil Subway Surfers er langt om længe klar til Windows Phone platformen. Det skriver Wmpoweruser.com.

Spillet kom til iOS-enheder tilbage i sommeren 2012, og i efteråret 2012 kom det til Android-enheder. Allerede inden Subway Surfers var klar til Android var det downloadet mere end 25 millioner gange til iOS-enheder, i Apples App Store.

Spillet er dog på ingen måde gået i glemmebogen hos folk verden over, hvilket måske også skyldes folkene bag har været gode til at komme med opdateringer. Disse byder både på nye baner, nye udfordringer osv.

Siden januar måned 2013 har opdateringerne været baseret på deres ”World Tour”-tema, som hver måned bringer spillets hovedperson Jake til en ny by. Indtil videre er turen gået til alt fra New York City, Rio de Janeiro, Tokyo, Paris og London.

Subway Surfers er i skrivende stund ikke tilgængelig til enheder med kun 512 MB RAM. Disse enheder følger senere.

Du kan downloade Subway Surfers gratis i Windows Phone Store.

Mere til historien

Spillet Subway Surfers er et mobilspil i kategorien “endless running”. Det kom på markedet i maj måned 2012. Bag spillet er Kiloo og SYBO Games, som begge er danske.

Hovedpersonen i spillet er Jake, som er en graffitimalende fyr, der forsøger at flygte fra ordensmagten. Flugten foregår rundt på forskellige togvogne og lignende, samt flyvende på hooverboards m.m. Det er i spillet muligt, at købe diverse ting, som kan være med til at forbedre ens chancer for at nå langt i spillet, og samle en masse coins.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram