De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

0

Det er efterhånden mange år siden, at det oprindelige Angry Birds spil udkom. Nu er efterfølgeren klar.

Angry Birds (Foto: Rovio)
Angry Birds (Foto: Rovio)

Et af de mest populære mobilspil nogensinde er uden sammenligning Angry Birds, som det finske spilfirma Rovio står bag.

Rovio står bag en række populære spil, hvor flere af dem hører under ”Angry Birds”-brandet. Blandt udgivelserne er: Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Friends, Amazing Alex, Bad Pigges, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars II, Angry Birds Go, Angry Birds Stella og Angry Birds Transformers.

Den første version af spillet så dagens lys i december 2009, som Rovios spiltitel nummer 52 – og siden har fulgt en række spiltitler, samt en hel forretning ved siden af i form af salg af merchandise. Her fås alt lige fra legetøj, sengetøj, tøj og til en spillefilm. Spillefilmen ventes at få premiere i løbet af 2016.

Inden for Angry Birds universet er det alt i alt blevet til ti forskellige spil, hvor de ”vrede fugle” har været med i alt lige fra racerløb, rummet og til Star Wars. En direkte efterfølger til det populære første spil har der ikke været. Men inden længe, helt præcis den 30. juli 2015, lanceres ”Angry Birds 2”.

Om gameplayet i spillet bliver som i den første version er endnu uvist. Oplysningerne omkring spillet er indtil videre sparsomme. Der er en officiel hjemmeside, hvor der tælles ned til lanceringen samt en officiel teaser for det kommende spil.

Du kan se teaseren herunder.

Du kan downloade Angry Birds 2 fra den 30. juli – om spillet kommer til alle platforme er endnu uvist, men det forventes i hvert fald at være tilgængeligt til både Android og iOS på lanceringsdagen. Rovio oplyser endnu ikke på hjemmesiden, hvilke platforme Angry Birds 2 kommer til.

Mere til historien

Angry Birds-spillene har for alvor skabt en forretning omkring sig, hvilket særligt skyldes de mange millioner fans der er verden over. Der findes en masse Angry Birds-merchandise, hvor blandt andet Mattel har produceret noget af dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer