De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Det er efterhånden mange år siden, at det oprindelige Angry Birds spil udkom. Nu er efterfølgeren klar.

Angry Birds (Foto: Rovio)

Angry Birds (Foto: Rovio)

Et af de mest populære mobilspil nogensinde er uden sammenligning Angry Birds, som det finske spilfirma Rovio står bag.

Rovio står bag en række populære spil, hvor flere af dem hører under ”Angry Birds”-brandet. Blandt udgivelserne er: Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Friends, Amazing Alex, Bad Pigges, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars II, Angry Birds Go, Angry Birds Stella og Angry Birds Transformers.

Den første version af spillet så dagens lys i december 2009, som Rovios spiltitel nummer 52 – og siden har fulgt en række spiltitler, samt en hel forretning ved siden af i form af salg af merchandise. Her fås alt lige fra legetøj, sengetøj, tøj og til en spillefilm. Spillefilmen ventes at få premiere i løbet af 2016.

Inden for Angry Birds universet er det alt i alt blevet til ti forskellige spil, hvor de ”vrede fugle” har været med i alt lige fra racerløb, rummet og til Star Wars. En direkte efterfølger til det populære første spil har der ikke været. Men inden længe, helt præcis den 30. juli 2015, lanceres ”Angry Birds 2”.

Om gameplayet i spillet bliver som i den første version er endnu uvist. Oplysningerne omkring spillet er indtil videre sparsomme. Der er en officiel hjemmeside, hvor der tælles ned til lanceringen samt en officiel teaser for det kommende spil.

Du kan se teaseren herunder.

Du kan downloade Angry Birds 2 fra den 30. juli – om spillet kommer til alle platforme er endnu uvist, men det forventes i hvert fald at være tilgængeligt til både Android og iOS på lanceringsdagen. Rovio oplyser endnu ikke på hjemmesiden, hvilke platforme Angry Birds 2 kommer til.

Mere til historien

Angry Birds-spillene har for alvor skabt en forretning omkring sig, hvilket særligt skyldes de mange millioner fans der er verden over. Der findes en masse Angry Birds-merchandise, hvor blandt andet Mattel har produceret noget af dette.

Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

(mere…)
Angry Birds er fyldt 10 år

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

(mere…)
Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

KORT NYT: Mobilspil- og animationsstudiet Rovio har besluttet at gå videre med planerne om en efterfølger til Angry Birds-filmen.

(mere…)
Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

(mere…)
Angry Birds-producenten Rovio fyrer 130 ansatte

Et af de mest succesfulde mobilspil igennem tiden har mødt lidt modgang og producenten Rovio fyrer nu hver sjette medarbejder.

(mere…)
Angry Birds Stella er klar til download

Det nyeste eventyr i Angry Birds er klar fra Rovio. Download Angry Birds Stella allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram