Subway Surfers vender tilbage til København

Det danske mobilspil, Subway Surfers, fejrer 5 års fødselsdag, hvilket bringer en ny opdatering med sig. Jake vender nu retur til København.

Subway Surfers fylder 5 år

Subway Surfers fylder 5 år

Den danske spilvirksomhed Kiloo står sammen med Sybo Games bag verdens mest downloadede spil i 2015. Det skrev vi på MereMobil.dk tilbage i januar 2016.

Verdens mest downloadede spil Subway Surfers er dansk

Og succesen er fortsat siden. Vi kunne berette i januar 2017, at der fortsat var 30 millioner downloads hver eneste måned. Subway Surfers er gennem tiden blevet downloaded mere end 1,5 milliarder gange.

Netop i disse dage tælles der ned til spillets 5-års fødselsdag, som finder sted 24. maj 2017. I forbindelse med dette har udviklerne sørget for, at hovedpersonen Jake (eller hvem man ellers vælger) vender retur til København. Med det menes, at banen i spillet nu er København.

Jake har været rundt i hele verden og besøgt alt fra Rio, New York og til Tokyo. Men fødselsdagen holdes altså på hjemmebanen i Danmark.

Udviklingen i spillet har nok også været en af grundene til, at Subway Surfers har fastholdt de mange daglige/månedlige spillere. Netop fordi der er nyheder og en opdatering hver eneste måned.

 – Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

Vi på MereMobil.dk gælder os til, at prøve banen i København – opdateringen er ude nu, så det er bare om at opdaterer spillet på din enhed.

Mere til historien

Den danske super-succes Subway Surfers står foran endnu et gennembrud. Virksomheden bag, spilstudiet Sybo, har indgået en aftale med Hollywood-produceren Sander Schwartz. Læs mere om projektet her.

Dansk spilfirma kunne ikke skaffe investorer

Trods masser af succes, så kunne det danske spilfirma Kiloo Games ikke skaffe investorer og må derfor dreje nøglen.

(mere…)
Dansk spilgigant lukker og slukker

Den danske spilvirksomhed Kiloo, som var med til at udvikle verdens mest downloadede mobilspil, drejer nøglen og har opsagt alle ansatte.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Subway Surfers Tag – kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Hver måned spiller 100 millioner mennesker dette spil. Mange ved ikke, at denne succes er dansk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram