Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

0

Det er over 5 år siden, at det danske mobilspil Subway Surfers udkom, og succesen fortsætter. Spillet blev det mest downloadede spil i andet kvartal.

Den danske spilsucces Subway Surfers fortsætter sin flotte færd, selvom det efterhånden er mange år siden spillet blev lanceret. I 2015 Subway Surfers verdens mest downloadede spil. Det er nu hentet mere end 1,5 milliarder gange på verdensplan.

Verdens mest downloadede spil Subway Surfers er dansk

Spillet har også kunne fejre fem års fødselsdag for få måneder siden. Det kom udkom nemlig tilbage i maj 2012. Fejringen betød, at hovedpersonen ”Jake” (eller hvem man ellers har valgt) kom retur til København for at fejre fødselsdagen.

Video: Subway Surfers launch trailer fra 2012

Subway Surfers vender tilbage til København

Hentes igen helt vildt

Om det er fødselsdagen der har gjort, at mobilbrugerne igen downloader Subway Surfers i stor stil er uvist. I januar 2017 kunne vi skrive, at der fortsat var 30 millioner downloads hver eneste måned. Nu viser nye tal, at Subway Surfers blev det mest downloadede spil på verdensplan i årets andet kvartal. Det skriver Business.dk.

Udviklerne bag Subway Surfers har været super gode til, at komme med nye opdateringer mindst én gang om måneden. Dermed har der været “holdt liv i spillet”. Ofte er nogle af de store spilsucceser kun fremme i kort tid, men til gengæld super populære i den periode. Eksempler på dette er de forskellige versioner af Angry Birds og spillet Flappy Bird.

 – Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Subway Surfers er på en klar førsteplads i Google Play, samt på en ottendeplads i Apples App Store. Det giver samlet førstepladsen foran spil som Clash Royale, My Talking Tom og Super Mario Run. Måler man på omsætning, så er Subway Surfers dog ikke på top 10-listen hverken i Apples App Store eller Google Play.

3 glemte spil til mobilen der stadig er det hele værd

Mere til historien

Målt på omsætning så er spillet ”Monster Strike” nummer ét i både Apples App Store og Google Play i årets andet kvartal. Monster Strike har været en stor succes på det japanske marked i flere år.

Læs også:
Pokémon Go er den største kommercielle succes

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer