Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Det er over 5 år siden, at det danske mobilspil Subway Surfers udkom, og succesen fortsætter. Spillet blev det mest downloadede spil i andet kvartal.

Den danske spilsucces Subway Surfers fortsætter sin flotte færd, selvom det efterhånden er mange år siden spillet blev lanceret. I 2015 Subway Surfers verdens mest downloadede spil. Det er nu hentet mere end 1,5 milliarder gange på verdensplan.

Verdens mest downloadede spil Subway Surfers er dansk

Spillet har også kunne fejre fem års fødselsdag for få måneder siden. Det kom udkom nemlig tilbage i maj 2012. Fejringen betød, at hovedpersonen ”Jake” (eller hvem man ellers har valgt) kom retur til København for at fejre fødselsdagen.

Video: Subway Surfers launch trailer fra 2012

Subway Surfers vender tilbage til København

Hentes igen helt vildt

Om det er fødselsdagen der har gjort, at mobilbrugerne igen downloader Subway Surfers i stor stil er uvist. I januar 2017 kunne vi skrive, at der fortsat var 30 millioner downloads hver eneste måned. Nu viser nye tal, at Subway Surfers blev det mest downloadede spil på verdensplan i årets andet kvartal. Det skriver Business.dk.

Udviklerne bag Subway Surfers har været super gode til, at komme med nye opdateringer mindst én gang om måneden. Dermed har der været “holdt liv i spillet”. Ofte er nogle af de store spilsucceser kun fremme i kort tid, men til gengæld super populære i den periode. Eksempler på dette er de forskellige versioner af Angry Birds og spillet Flappy Bird.

 – Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Subway Surfers er på en klar førsteplads i Google Play, samt på en ottendeplads i Apples App Store. Det giver samlet førstepladsen foran spil som Clash Royale, My Talking Tom og Super Mario Run. Måler man på omsætning, så er Subway Surfers dog ikke på top 10-listen hverken i Apples App Store eller Google Play.

3 glemte spil til mobilen der stadig er det hele værd

Mere til historien

Målt på omsætning så er spillet ”Monster Strike” nummer ét i både Apples App Store og Google Play i årets andet kvartal. Monster Strike har været en stor succes på det japanske marked i flere år.

Læs også:
Pokémon Go er den største kommercielle succes

Dansk spilfirma kunne ikke skaffe investorer

Trods masser af succes, så kunne det danske spilfirma Kiloo Games ikke skaffe investorer og må derfor dreje nøglen.

(mere…)
Dansk spilgigant lukker og slukker

Den danske spilvirksomhed Kiloo, som var med til at udvikle verdens mest downloadede mobilspil, drejer nøglen og har opsagt alle ansatte.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Subway Surfers Tag – kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Hver måned spiller 100 millioner mennesker dette spil. Mange ved ikke, at denne succes er dansk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram