Pokémon Go er den største kommercielle succes

Pokémon Go har omsat for en mia. dollars, omkring 7 mia. danske kroner. Dermed er Pokémon Go den største succes i historien.

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go så dagens lys i sommeren 2017 og har nu omsat for én milliard dollars. Det svarer til omkring 7 milliarder danske kroner på syv måneder.

Dette gør spillet til den største kommercielle succes i historien – i alle brancher. Det skriver den finske teleanalytiker Tomi Ahonen ifølge Finans.

 – Pokémon Go slår nye rekorder

I sommeren 2016 så man en masse mennesker rende rundt med hovedet i mobilen for at finde Pokémons. Det er stilnet af, men successen fortsætter for firmaet bag spillet.

På trods af, at Pokémon Go er gratis at downloade så har Nintendo tjent utroligt mange penge på spillet. Det er nemlig muligt, at købe sig til nogle fordele i spillet.

Der blev ikke valgt en frigivelse for hele verden på én gang – hvilket også kan have forlænges succesen. Da spillet kom til Danmark blev de hurtigt en dille, fordi danskerne havde hørt om spillet fra andre lande. Dette er også sket andre steder i verden. Eksempelvis blev spillet først gjort tilgængeligt i Indien i december 2016. Indien har desuden haft et forbud mod augmented reality-teknologien.

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Spillet er endnu ikke gjort tilgængeligt i Kina og bliver det nok heller ikke foreløbig. Grunden til dette er, at Kina har forbud mod mange af Googles tjenester – og Pokémon Go kører over Google Maps.

 – Fisketorvet inviterer til Pokémon Go-jagt

Pokémon Go findes til både Android og iOS platformen og benytter sig af teknologien Augmentet Reality.

Mere til historien

Pokémon Go er udviklet i et samarbejde mellem Pokémon Company og softwarevirksomheden Niantic, som tidligere var en del af Google. Nintendo sættes oftest i forbindelse med Pokémon Go, da det er dem som står bag de små tegneseriefigurer og derfor tjent mange penge på rettighederne.

Læs også:
Pokémon Go runder 500 millioner downloads

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram