Fisketorvet inviterer til Pokémon Go-jagt

0

Det er nu muligt, at jagte andet end gode tilbud midt i januar-udsalget. Du kan nemlig spille Pokémon Go i shoppingcenteret Fisketorvet.

Screenshots fra spillet Pokémon Go
Screenshots fra spillet Pokémon Go

Sommeren 2016 bød på en af de helt store diller. Nemlig mobilspillet Pokémon Go. Og du brugte måske timer i parker eller andre udendørsområder for, at finde de populære Pokémons? Nu behøver du i så fald ikke længere, at rende rundt udenfor i jagten på Pokémons.

 – Niantic slipper nye Pokémons fri

Pokémon-teamet har indgået en aftale med ejendomsselskabet Unibail-Rodamco, som blandt andet ejer det danske storcenter Fisketorvet. Aftalen betyder nu, at det er muligt at spille Pokémon Go inde i det københavnske shoppingcenter.

Fisketorvet bliver dermed også det første shoppingcenter i Danmark, hvor besøgende kan få shoppet og samtidig tanke op på bl.a. PokéBalls og Pokémon Eggs ved centrets Pokéstops og træne sine Pokémons i en række Gyms.

Rundt i Europa er der også 57 andre shoppingcentre, som er blevet en del af dette projekt.

– “Vi har skabt Pokémon Go med det formål at opfordre folk til at røre sig, interagere med hinanden og udforske nye sider af verden. Og samarbejdet med Unibail-Rodamco giver alle Pokémon-spillerne mulighed for at holde varmen, når de spiller i vinterkulden,”  fortæller Niantic-chefen John Hanke.

 – Pokémon Go runder 500 millioner downloads

Spiller du stadigvæk Pokémon Go – og kunne du finde på, at jagte Pokémons i et storcenter? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at det også blev muligt at benytte Apple Watch i jagten på de mange Pokémons.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer