Niantic slipper nye Pokémons fri

Selskabet bag sommerens absolut største dille, Pokémon, er klar med nye Pokémons til samlingen. De slippes fri i dag

Pokémon Go

Pokémon Go

Der er ingen tvivl om, hvilket mobilspil alle læste eller hørte om i sommer. Det er Pokémon Go. Og fra man i sommer så en masse spillere er det ligesom ”stormen er drevet over”. Det er så det, at Niantic, som er selskabet bag Pokémon Go, vil forhindre.

 - Analyse: Pokémon-feberen har toppet

Derfor genåbner Niantic jagten på de venlige monstre og slipper nye monstre fri. Niantic oplyser ikke, hvor mange nye Pokémons, som slippes løs, men bekræfter at de nye figurer kun kan fanges ved at indsamle æg og udruge dem ved pokestops.

Den populære Pokemon – nemlig Pickachu har også fået en hat, som passer til sæsonen. Det nye look vil dog kun være aktuelt frem til den 29. december.

Tror du, at nye Pokémons gør "Pokémon-feberen" atter vil rasere.

 - Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært - og dyrt

Du kan downloade Pokémon Go i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Diverse butikker og caféer i USA forsøger, at lokke kunderne til deres forretninger ved at placere Pokestops i selve butikken.

Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Kæmpe Pokémon Go-event til Danmark

Fisketorvet i København bliver i oktober rammen om et kæmpe Pokémon Go event, som gør det muligt at fange sjældne Pokémons, der normalt ikke kan findes herhjemme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram