Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Det kan blive dyrt at være fan af Pokémon Go. Sværhedsgraden stiger kraftigt fra omkring level 20, og det kan koste rigtige penge.

Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon feberen er over os. Personer i alle aldre render rundt med snuden i mobilen, og indsamler eventyrfigurerne, som en del af spillet Pokémon Go.

I begyndelsen er det let, at avancere i spillet og opgradere i levels. High-level spillere, folk der har viet deres tid til at spille meget intenst, rapporterer nu, at spillet omkring level 20 bliver MEGET svært.

- Politiet advarer mod Pokémon brug

For at fange Pokémons, der åbenbart bliver stærkere undervejs, skal der bruges flere Pokéballs. Det er dem man undervejs indsamler på såkaldte Pokestops. I takt med eventyrfigurerne bliver stærkere og sværere, og flere Pokéballs skal bruges, animerer det til at købe Pokéballs inde i spillet.

Nu skal man huske, at Pokémon Go ikke bare er et hyggeprojekt fra Nintendo og Niantic. Det er big business. Pokéballs købes for PokéCoins, der betales med penge fra den virkelig verden.

100 Pokécoins koster 8 kroner, mens 1.200 kan købes for 79 kroner. Vil du efterfølgende købe 20 Pokéballs er prisen 100 Pokécoins.

Spørgsmålet er om fans af spillet ender med at blive irriterede i en sådan grad, at de forlader spillet. Mit gæt er, at spiludviklerne nøje følger udviklingen via analyser, og justerer undervejs så flest mulige bliver hængende og flest mulige bruger lidt penge.

- Baggrund: Sådan betaler Pokémon Go mobilnetværkene

Twitter-brugeren Klik_Vox har lavet en graf der viser udviklingen over de forskellige levels.

Mere til historien

Problemet for Pokémon Go kan på sigt være, at spillerne taber interessen hvis ikke universet udvikles. Hvis sofaen og Netflix trækker mere end de japanske figurerer dør spillet stille og roligt.

Nintendo Switch 2 kan se dagens lys i starten af 2024

Rygterne svirrer om anden generation af den populære Nintendo Switch konsol.

(mere…)
Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Nintendo Switch-efterfølger er måske klar i starten af 2024

Nintendo Switch har stor succes og mange venter spændt på efterfølgeren, der ifølge rygterne er på vej.

(mere…)
Nintendo Switch-efterfølger kan blive bagud kompatibel

Det er uvist, hvornår efterfølgeren til Nintendo Switch er på vej, men nu forlyder det, at den ventes at blive bagud kompatibel.

(mere…)
Nintendo Switch-salget runder kæmpe milepæl

Salget af Nintendo Switch har rundet en kæmpe milepæl, men der er langt op til den bedst sælgende spilkonsol.

(mere…)
Klassiske Nintendo-spil på vej til Nintendo Switch

Nintendo har netop annonceret, at der er gamle klassiske Game Boy spil på vej til Nintendo Switch med opdateret grafik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram