Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

6

Det kan blive dyrt at være fan af Pokémon Go. Sværhedsgraden stiger kraftigt fra omkring level 20, og det kan koste rigtige penge.

Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)
Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon feberen er over os. Personer i alle aldre render rundt med snuden i mobilen, og indsamler eventyrfigurerne, som en del af spillet Pokémon Go.

I begyndelsen er det let, at avancere i spillet og opgradere i levels. High-level spillere, folk der har viet deres tid til at spille meget intenst, rapporterer nu, at spillet omkring level 20 bliver MEGET svært.

Politiet advarer mod Pokémon brug

For at fange Pokémons, der åbenbart bliver stærkere undervejs, skal der bruges flere Pokéballs. Det er dem man undervejs indsamler på såkaldte Pokestops. I takt med eventyrfigurerne bliver stærkere og sværere, og flere Pokéballs skal bruges, animerer det til at købe Pokéballs inde i spillet.

Nu skal man huske, at Pokémon Go ikke bare er et hyggeprojekt fra Nintendo og Niantic. Det er big business. Pokéballs købes for PokéCoins, der betales med penge fra den virkelig verden.

100 Pokécoins koster 8 kroner, mens 1.200 kan købes for 79 kroner. Vil du efterfølgende købe 20 Pokéballs er prisen 100 Pokécoins.

Spørgsmålet er om fans af spillet ender med at blive irriterede i en sådan grad, at de forlader spillet. Mit gæt er, at spiludviklerne nøje følger udviklingen via analyser, og justerer undervejs så flest mulige bliver hængende og flest mulige bruger lidt penge.

Baggrund: Sådan betaler Pokémon Go mobilnetværkene

Twitter-brugeren Klik_Vox har lavet en graf der viser udviklingen over de forskellige levels.

Mere til historien

Problemet for Pokémon Go kan på sigt være, at spillerne taber interessen hvis ikke universet udvikles. Hvis sofaen og Netflix trækker mere end de japanske figurerer dør spillet stille og roligt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer