Politiet advarer om Pokemon brug

Pokémon feberen raser, om det kan mærkes på flere måder. Desværre oplever politiet også travlhed fordi andre generes af Pokemon spillere.

Pokémon Go logo

Pokémon Go

Pokémon er officielt kommet til Danmark, og hen over weekenden har man således kunne møde ligesindede Pokémon spillere.

Ikke alle er lige så begejstrede som spillerne selv. Især ikke hvis spillere går ind i andre folks haver, lejligheder eller andet uden at spørge først – eller hvis de opfører sig underligt på gaden.

Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Politiet advarer mod Pokémon

Det har rent faktisk givet travlhed for folk der ringer til 114, og derfor kommer Nordsjællands Politi med følgende humoristiske opdatering på deres Facebook-side:

 – “POKÉMON, DU SKAL (IKKE) FANGE DEM (ALLE SAMMEN)”

I weekenden blev det officielt muligt at downloade app’en Pokémon Go til mobiltelefonen her i Danmark. Det har givet os en del opkald på 114, for det skaber åbenbart nogle uhensigtsmæssige situationer, når Pokémon Go-spillerne drager ud på livets vej med en vilje af stål og et enkelt mål om at fange Pokémoner. 

Til de uindviede, så er Pokémon Go et spil til mobilen, hvor man skal… Ja, vi har egentlig lidt svært ved at forklare og forstå, præcist hvad det er, men brugerne bevæger sig i hvert fald rundt i det offentlige rum med deres mobiler og fanger Pokémon-figurer på skærmen af deres telefoner. 

Det har som sagt allerede givet nogle udfordringer, når Pokémon Go-spillerne rejser ud i det blå og leder overalt efter Pokémoner. 

For lige at nævne nogle af udfordringerne, kan vi blandt andet nævne, at vi får henvendelser fra butikker, hvor folk vader ind i tøjstativer, vi får henvendelser om trafikanter, der stopper brat op for at fange Pokémon-figurer, vi får henvendelser om uopmærksomme cyklister og fodgængere, og vi får henvendelser om personer, der går ind på privat grund, byggepladser og lignende.

 – Det mest populære mobilspil: Pokémon Go

Derfor har vi en servicemeddelelse til alle Pokémon Go-spillere:

Husk at tænke jer om, når I begiver jer ud på togt. Kig op fra telefonen ofte, når I går tur, og lad telefonen HELT være, når I cykler eller kører bil. Lad være med at gå ind i folks haver, på virksomheders P-pladser og lignende, også selvom Pikachu er der. 

Helt generelt kan vi koge rådene ned til: Vær opmærksom, vis hensyn og begiv jer ikke ind på privat grund.

Vi ønsker jer en god og sikker Pokémon-jagt.

//Nordsjællands Politi”

Mere til historien

Pokémon er et spil som ikke bruger så meget data, men da man er på farten og ofte ikke er forbundet til Wi-Fi kan teleudbyderne alligevel mærke en stigning på netværket.

Læs også:
Reklamer på vej i Pokémon Go

Nintendo melder ud om Nintendo Switch 2

Mange venter spændt på den kommende Nintendo Switch 2. Nu er der nyt i sagen fra Nintendo selv.

(mere…)
Officielt slut for Nintendo Wii U og Nintendo 3DS

KORT NYT: Netværkstjenesterne til Nintendo Wii U og Nintendo 3DS er lukket ned og har gjort onlinespil umuligt.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram