Reklamer på vej i Pokémon Go

Inden længe vil tillade virksomheder at købe adgang til sponsorerede steder, som brugere af Pokémon Go jagter.

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Der er for alvor kommet Pokémon-feber i verden. Det nye mobilspil fra Nintendo og Niantic Inc. har virkelig ramt noget, som mange finder interessant.

Spillet, der gør brug af augmented reality, får spillerne til at komme ud i “den virkelige” verden for at indsamle de mange Pokémon-figurer – også steder der ikke altid er så ”heldige”, som kirkegårde m.v.

Pokémon Go på vej til Europa – og Danmark

Men der er også steder, der virkelig nyder godt af de mange Pokémon Go-spillere.

Derfor gemmer der sig også en potentiel indtægtskilde foruden de eksisterende in-app-køb i selve spillet.

Der vil blive indført nogle særlige ”sponsorerede steder” i Pokémon Go. Her vil det blive muligt for forskellige forretningsdrivende, at købe en slags ”product placement”-placering, hvor eksempelvis en restaurant kan blive et interessepunkt i spillet. Det udtaler administrerende direktør i Niantic, John Hanke, til Financial Times.

Eksperter advarer mod Pokémon Go mobilspillet

Det er endnu uvist, hvordan ordningen kommer til at fungere. Men det forventes, at det bliver muligt at købe placeringer af Pokémons, Poké Stops og Gyms. Niantic har tidligere benyttet en lignende metode i deres spil Ingress. Et spil, som Pokémon Go er baseret på.

Hvornår dette bliver en del af spillet er uvist.

Pokémon Go er endnu ikke tilgængeligt officielt på det danske marked.

Mere til historien

Et pizzaria i New York har brugt den store opmærksomhed til at købe et ”Lure Model” (modul med tiltrækningskraft), der i en halv time sørgede for, at placere et væld af Pokémons i nærheden af pizzeriaet. Det fik salget til at stige med 75 procent. Det skriver New York Post.

Læs også:
Ingen Pokémon Go til Windows-brugere
Pokémon Go er strøget til tops i applikationsbutikker
Pokémon Go er klar til iOS og Android – men ikke til alle

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram