Pokémon Go på vej til Europa – og Danmark 

0

Det er snart en uge siden, at det enormt populære og meget hypede spil kom til iOS og Android i udvalgte lande. Spillet er stærkt på vej til Europa og Danmark.

Pokémon Go
Pokémon Go

Det nye mobilspil Pokémon Go er blevet et kæmpehit på rekordtid, som flere millioner personer spiller. Det er endda selvom spillet ikke på nuværende tidspunkt er lanceret globalt endnu. 

UPDATENu kan du spille Pokémon Go i Danmark

I første omgang kom spillet kun i USA, Australien og New Zealand. 

Skal man tro The Wall Street Journal reporting så vil Pokémon Go blive lanceret i Europa og Asien inden for nogle få dage. Det var også den oprindelige plan, men den store succes gav kæmpe serverproblemer. Der er ingen officiel udmelding om tidsrammen for lanceringen, da det endnu ikke er bekræftet lanceringen er rundt om hjørnet.

Alle har ikke adgang til Pokémon Go

Men det virker til, at ske i en fart, da mange brugere på grund af den hype, der er opstået, har installeret mallware befængte kloner af det populære spil. 

Det er både på iOS og Android, at brugere har fået fingre i spillet udenom den “officielle-vej”. Det er blandt andet ved at downloade applikationen direkte på deres enheder udenom de respektive app stores. 

Det er i skrivende stund uvist, hvornår Pokémon Go lanceres officielt i Danmark.

Smart Boy forvandler smartphonen til en Gameboy

Mere til historien

Nintendo, der står bag spillet sammen med Niantic, har siden lanceringen i onsdags kunne se deres aktier stige med 25 procent.

Læs også:
Pokémon Go hamrer Nintendo til tops

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer