Smart Boy forvandler mobilen til en Game Boy

0

Nogle ideer er så skøre man er nødt til at føre dem ud i livet. Hvad der startede som en aprilsnar bliver til et ægte produkt. Find dine Game Boy spil frem fra gemmerne.

Smart Boy, en Game Boy enhed fra Hyperkin.
Smart Boy, en Game Boy enhed fra Hyperkin.

Hypekin laver tilbehør til spillekonsoller og comptere, både til nuværende modeller, men også gamle enheder.

For sjov lavede de en aprilsnar om, at de ville lave en enhed, så man kan sætte sin smartphone ned i et plastiketui og så spille sine favorit Game Boy spil på smartphonen. Produktet skulle naturligvis hedde Smart Boy. Ren nostalgi.

Det var noget internettets brugere kunne lide, for interessen og entusiasmen var meget stor, så stor at Hyperkin nu vil lave Smart Boy enheden. Smart Boy vil kun virke til Android og bør være klar til julesalget her i 2016.

Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

Dog kan du allerede nu lave en pre-order på et udviklerprodukt, som vil koste 60 dollars. Da det er et udviklings-kit vil der formentlig være en række problemer, men her er linket.

Hvad synes du om idéen?

Mere til historien

Den seneste trend for spil på smartphones er Virtual Reality, så Smart Boy må siges at være en helt anden retning. Samtidig kan grafikken ikke måle sig med moderne spil, dog skal man ikke undervurdere nostalgien og underholdningsværdien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer