Pokémon Go er klar til iOS og Android – men ikke til alle

0

Der har været snakket om de klassiske ”dyr” fra Pokémon længe, men nu er spillet Pokémon Go officielt ude til Android og iOS. Det er i første omgang ikke tilgængeligt for alle.

Screenshots fra spillet Pokémon Go
Screenshots fra spillet Pokémon Go

Mange husker formentlig Pokémon, og det meget populære univers som fulgte med. Nu er Pokémon klar til smartphones med spillet Pokémon Go, som netop er frigivet til Android og iOS.

Spillet er blevet til i et samarbejde mellem The Pokémon Company, Nintendo og firmaet Niantic, som også står bag det populære spil Ingress. Pokémon Go og Ingress har det til fælles, at de begge er bygget op om teknologien augmented reality.

 – Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Spillet går ud på, at du via GPS’en og kameraet i din mobil skal bevæge dig rundt i den virkelige verden, hvor du så finder Pokémons og dyster mod andre Pokémon-spillere. Kort sagt så bevæger du dig rundt i din egen by, som dog rent visuelt laves om til en Pokémon-verden.

UPDATE: Pokémon er hamret til tops i app-stores

Men… Inden du glæder dig alt for meget, så er Pokémon Go i første omgang kun tilgængeligt i dele af USA, Australien eller New Zealand. Indtil da kan Android-brugere downloade det på hjemmesiden APK Mirror. Det skriver The Verge.com.

 – Få eksklusivt indhold på Nik & Jay album via applikation

Herefter skal du forsøge at få flest mulige XP og belønninger.

Du kan downloade Pokémon Go gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Pokémon er et eventyrunivers, som blev skabt af spildesigneren Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. Pokémon er en sammentrækning af ordene “Pocket” og “Monster”, og dermed betyder Pokémon oversat til dansk “lomme-monster”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer