Få eksklusivt indhold på Nik & Jay album via applikation

0

Applikationen ClearView AR giver dig mulighed for, at få eksklusivt 3D-indhold på din smartphone, via Nik & Jay album-cover.

Nik & Jay
Nik & Jay

Lørdag den 8. november blev Danish Music Awards (DMA) 2013 afholdt, og her vandt den populære duo Nik & Jay prisen, som ”Årets Nytænker”, for deres samarbejde med elektronikgiganten Samsung.

Men de fortsætter med nytænkningen, for med deres nyeste album ”United” giver de fans og andre mulighed for at få en virtuel 3D oplevelse, ved brug af augmented reality.

– “Vi ser de digitale medier som en god mulighed til at være i kontakt med dem, der lytter til os og vores musik. Med AR-teknologien kan vi få kombineret musikken med en visuel oplevelse, vi aldrig har set før. Vi glæder os til at starte på denne sci-fi agtige rejse med vores fans og venner,” udtaler Nik & Jay i en udsendt pressemeddelelse.

Det eneste man skal gøre er, at downloade applikationen ClearView AR, og derefter scanne pladecoveret – enten det fysiske eller fra skærmen (virker bedst hvis man printer det ud). Så får man adgang til et helt nyt virtuelt univers direkte på ens smartphone eller tablet.

-”I pladebranchen er vi konstant nødt til at tænke og handle mere kreativt for at være med i forreste række – ikke mindst pga. de lidt sværere tider med et faldende CD-salg til fordel for streamingtjenester. Med først en NFC-kampagne sammen med Samsung og nu AR-universet her føler vi, at vi, sammen med Nik & Jay, har taget et stort skridt for at imødekomme den mere digitale måde at forbruge musikken på i dag – og vi synes, at det leverer en unik oplevelse for såvel de største fans, som dem der bare godt kan lide at følge lidt med i, hvad der sker af nye ting. Vi er meget tilfredse med det her, især muligheden for løbende at kunne opdatere med nyt indhold, og ser frem til at bygge videre på det med holdet bag systemet,” sådan lyder det fra Torben Ravn, product manager på Copenhagen Records, i en pressemeddelelse.

Podcast: Musikkens rejse fra vinyl til Spotify

Du kan downloade ClearView AR applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Se YouTube-klippet her og prøv selv..

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer