Få eksklusivt indhold på Nik & Jay album via applikation

Applikationen ClearView AR giver dig mulighed for, at få eksklusivt 3D-indhold på din smartphone, via Nik & Jay album-cover.

Nik & Jay

Nik & Jay

Lørdag den 8. november blev Danish Music Awards (DMA) 2013 afholdt, og her vandt den populære duo Nik & Jay prisen, som ”Årets Nytænker”, for deres samarbejde med elektronikgiganten Samsung.

Men de fortsætter med nytænkningen, for med deres nyeste album ”United” giver de fans og andre mulighed for at få en virtuel 3D oplevelse, ved brug af augmented reality.

- “Vi ser de digitale medier som en god mulighed til at være i kontakt med dem, der lytter til os og vores musik. Med AR-teknologien kan vi få kombineret musikken med en visuel oplevelse, vi aldrig har set før. Vi glæder os til at starte på denne sci-fi agtige rejse med vores fans og venner,” udtaler Nik & Jay i en udsendt pressemeddelelse.

Det eneste man skal gøre er, at downloade applikationen ClearView AR, og derefter scanne pladecoveret – enten det fysiske eller fra skærmen (virker bedst hvis man printer det ud). Så får man adgang til et helt nyt virtuelt univers direkte på ens smartphone eller tablet.

-”I pladebranchen er vi konstant nødt til at tænke og handle mere kreativt for at være med i forreste række – ikke mindst pga. de lidt sværere tider med et faldende CD-salg til fordel for streamingtjenester. Med først en NFC-kampagne sammen med Samsung og nu AR-universet her føler vi, at vi, sammen med Nik & Jay, har taget et stort skridt for at imødekomme den mere digitale måde at forbruge musikken på i dag – og vi synes, at det leverer en unik oplevelse for såvel de største fans, som dem der bare godt kan lide at følge lidt med i, hvad der sker af nye ting. Vi er meget tilfredse med det her, især muligheden for løbende at kunne opdatere med nyt indhold, og ser frem til at bygge videre på det med holdet bag systemet,” sådan lyder det fra Torben Ravn, product manager på Copenhagen Records, i en pressemeddelelse.

- Podcast: Musikkens rejse fra vinyl til Spotify

Du kan downloade ClearView AR applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Se YouTube-klippet her og prøv selv..

Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Nu skal der tjenes penge på AI-musik

Google er med ved forhandlingsbordet i kapløbet om, at få kontrol over deepfake-baseret musik på basis af etablerede kunstnere.

(mere…)
Rejsebillet-appen er forsinket

Appen Rejsebillet skulle have været frigivet tilbage i marts, men firmaet bag Rejsekort har stadig ikke appen klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram