Ingen Pokémon Go til Windows-brugerne

4

Denne sommers helt store spil-succes er Pokémon Go. Det taler alle om – og drømmer om at spille. Men Windows-brugerne er vrede.

Pokémon Go
Pokémon Go

Der er ingen tvivl om, at Nintendo og Niantic Inc. virkelig har ramt noget, hos mange mennesker, med det nye Pokémon Go-mobilspil.

Pokémon Go er strøget til tops i applikationsbutikker

Officielt er spillet i skrivende stund kun tilgængeligt i USA, New Zealand og Australien, men måske dette også er en af grundene til, at spillet har fået en så stor hype og popularitet. Faktisk er spillet blevet så populært den seneste uge, at det har oversteget Tinder-applikationen i antallet af downloads.

Det er ikke alle, som er lige begejstret for den store succes. Mange Windows-brugere er nemlig ret så misundelige, da spillet ikke er lanceret til Windows 10 Mobile, men kun iOS og Android. Det har fået en række vrede Windows-folk til at starte en underskriftsindsamling på Change.org. Der er pt. lige under 43.000 underskrifter.

Pokémon Go på vej til Europa – og Danmark 

Windows-brugerne ønsker Pokémon Go så meget, at de på Twitter ”truer” med at skifte til enten iPhone eller Android, blot for at kunne spille det nye mobilspil.

Pokémon Go er klar til iOS og Android – men ikke til alle

Om der overhovedet er planer om, at Pokémon Go bliver tilgængeligt til Windows 10 Mobile er uvist. Hverken Nintendo eller Niantic Inc. har kommenteret på dette.

Mere til historien

Pokémon Go er også kun officielt lanceret i USA, New Zealand og Australien. Det er derfor ikke ad den ”officielle” vej, at spillet kan downloades i blandt andet Danmark. Derfor har mange hentet spillet på mere lyssky steder, og altså ikke via de traditionelle app-stores.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer