Ingen Pokémon Go til Windows-brugerne

Denne sommers helt store spil-succes er Pokémon Go. Det taler alle om – og drømmer om at spille. Men Windows-brugerne er vrede.

Pokémon Go

Pokémon Go

Der er ingen tvivl om, at Nintendo og Niantic Inc. virkelig har ramt noget, hos mange mennesker, med det nye Pokémon Go-mobilspil.

Pokémon Go er strøget til tops i applikationsbutikker

Officielt er spillet i skrivende stund kun tilgængeligt i USA, New Zealand og Australien, men måske dette også er en af grundene til, at spillet har fået en så stor hype og popularitet. Faktisk er spillet blevet så populært den seneste uge, at det har oversteget Tinder-applikationen i antallet af downloads.

Det er ikke alle, som er lige begejstret for den store succes. Mange Windows-brugere er nemlig ret så misundelige, da spillet ikke er lanceret til Windows 10 Mobile, men kun iOS og Android. Det har fået en række vrede Windows-folk til at starte en underskriftsindsamling på Change.org. Der er pt. lige under 43.000 underskrifter.

Pokémon Go på vej til Europa – og Danmark 

Windows-brugerne ønsker Pokémon Go så meget, at de på Twitter ”truer” med at skifte til enten iPhone eller Android, blot for at kunne spille det nye mobilspil.

Pokémon Go er klar til iOS og Android – men ikke til alle

Om der overhovedet er planer om, at Pokémon Go bliver tilgængeligt til Windows 10 Mobile er uvist. Hverken Nintendo eller Niantic Inc. har kommenteret på dette.

Mere til historien

Pokémon Go er også kun officielt lanceret i USA, New Zealand og Australien. Det er derfor ikke ad den ”officielle” vej, at spillet kan downloades i blandt andet Danmark. Derfor har mange hentet spillet på mere lyssky steder, og altså ikke via de traditionelle app-stores.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram