Analyse: Pokémon-feberen har toppet

Nye data viser, at Pokémon Go ikke længere har samme interesse som tidligere. Ifølge tallene har Pokémon-feberen toppet.

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Sommerens største mobil-dille er uden tvivl ”Pokémon Go”-spillet, der har ramt det meste af verden. Særligt børn og unge, der elsker at fange pokémoner. Interessen for det populære spil har angiveligt også toppet og netop nu er interessen nedadgående.

- Pokémon Go ramte Danmark og særligt TDC-kunder

Aktieanalytikeren Victor Anthony, som er hos kapitalforvaltningsselskabet Axiom, har set nærmere på nogle tilgængelige data fra applikationen Pokémon Go. Det skriver CNET.com.

De nye tal viser, at antallet af daglige brugere på verdensplan er faldet med 35 procent, mens antallet af daglige downloads er faldet med 70 procent. Tallene viser også, at antallet af amerikanske brugere er faldet med 20 procent.

Selvfølgelig er der også mange, som allerede har downloadet spillet og mange er måske tilbage på skolebænken eller på arbejde, hvilket gør der ikke er ligeså meget tid til at spille, som da sommeren var på sit højeste.

- Flere funktioner på vej i Pokémon Go

Pokémon-feberen var på sit maksimum i slutningen af juli måned. Her var 45 millioner mennesker ramt og jagtede Pokémons dagligt – dette tal er nu nede på 30 millioner.

Selvom der er nedgang for Pokémon Go, så går det stadigvæk godt for de små monstre, der stadigvæk er den applikation, som tjener flest penge på salg af virtuelle ydelser.

Antallet af Pokémon Go brugere (Kilde: Cnet.com)

Antallet af Pokémon Go brugere (Kilde: Cnet.com)

 

Mere til historien

Pokémon Go blev lanceret løbende med start den 6. juli i Australien, New Zealand og USA, mens flere europæiske lande kom med i ugen efter og Danmark stod for tur lørdag den 16. juli. Efterfølgende er de fleste asiatiske og sydamerikanske lande også kommet med.

Læs også:
- Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene
- Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært - og dyrt

Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Kæmpe Pokémon Go-event til Danmark

Fisketorvet i København bliver i oktober rammen om et kæmpe Pokémon Go event, som gør det muligt at fange sjældne Pokémons, der normalt ikke kan findes herhjemme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram