Pokémon Go ramte Danmark og særligt TDC-kunder

Pokémon Go kan ses i mobilnetværkene. I første uge af august spillede knap 250.000 TDC-kunder det populære mobilspil.

Pokémon Go

Pokémon Go

Nye tal fra mobilnetværket i TDC Group afslører, at Pokémon Go ikke kun ramte Danmark denne sommer, men også en masse TDC-kunder.

I første uge af august spillede knap 250.000 danske TDC-kunder det populære mobilspil på netværket i TDC Group. Mere end 15 procent af de danske smartphone-brugere på TDC Groups netværk har downloadet spillet og mindst spillet det én gang.

TDC Group vurderer også, at sommerens dille har været spillet af mere end en halv million danskere når konkurrerende netværk medregnes.

Pokémon Go downloadet 100 millioner gange – på Android

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Screenshots fra spillet Pokémon Go

De nye tal viser også, hvor der er spillet. Det er særligt i og omkring København, samt det øvrige Sjælland. Særligt området omkring Strøget har været fyldt med farverige monstre og dedikerede trænere. Derefter følger Aalborg og Aarhus, men det er også tydeligt, at Pokémon Go har ramt bredt i Danmark. Målt ud fra antallet af indbyggere, er Aalborg den by, hvor flest har jagtet de små monstre i gaderne. Det måske også skyldes, at det har været ferie og danskerne har kørt rundt til seværdigheder.

Flere funktioner på vej i Pokémon Go

TDC Group nævner blandt andet Jelling og Stevnsfortet som steder, hvor der har været spillet meget.

iPhones bekæmper Pokémons

Det kan også ses i netværket, at det klart har været iPhones som har været de mest benyttede til at fange de farvede monstre med. Ifølge tallene fra TDC Group, så har de stået for mere end 70 procent af de registrerede spillere i deres mobilnet.

Der blev i første uge af august brugt 1.374 GB mobildata på at spille Pokémon Go.

Vi har tidligere skrevet, hvordan det populære spil belastede mobilnetværkene.

Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Penge i Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

Pokémon Go har slået en masse rekorder, og er blandt andet det spil, som hurtigst har rundet 10 millioner downloads på globalt plan. Det tog kun syv dage, hvor spillet kun var frigivet i få udvalgte lande. Det tog til sammenligning Angry Birds 19 dage at nå samme antal downloads.

En gennemsnitlig spiller får også sin daglige motion, da der i gennemsnit bruges mere end en halv time dagligt på at fange de mange Pokémons. Det er i øvrigt 10 minutter mere end en gennemsnitlig bruger tjekker Facebook.

Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Er du ikke blevet ramt af Pokémon Go ”dillen”, så kan du atter nå at spille spillet. Du kan downloade det gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Tallene er trukket ud af TDC Groups mobilnet i første uge af august 2016, mens de samlede tal for Danmark er estimeret på baggrund af TDC Groups markedsandel og aggregerede, anonymiserede data fra mobiltelefoner i netværket, mens de globale tal kommer fra Sensor Tower.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram