Flere funktioner på vej i Pokémon Go

1

Under Comic Con i weekenden kom Niantic Inc. med flere interessante oplysninger om, hvad der vil ske med Pokémon Go i fremtiden.

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)
Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go er ikke kun en sensation denne sommer, men generelt når det kommer til mobilspil. Spillet er downloadet mere end 50 millioner gange – alene på Android. Det skriver GSMArena.com.

Pokémon Go slår flere rekorder

Det er mindre end en måned siden spillet blev lanceret, og allerede nu forlyder det, at der i hvert fald er én spiller, som har gennemført spillet og fundet alle Pokémons.

Dermed er det tid til, at overveje om Pokémon-feberen kun raser denne sommer eller der også er noget at komme efter i fremtiden.

Under Comic Con, som blev afholdt i San Diego i weekenden, deltog administrerende direktør i Niantic, John Hanke. Og han kom ikke med de helt store afsløringer om fremtiden for Pokémon Go, men han kunne da oplyse, at Niantic i den kommende tid vil fokusere på at forbedre Pokéstops, samt åbne op for, at brugerne selv kan modificere Pokéstops til en ønsket funktion. Det skriver The Verge.

Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

John Hanke ville heller ikke benægte, at der ville komme nye og ukendte Pokémons til spillet løbende og at spillere nemmere kan lokalisere en eller flere ønskede Pokémons.

Hvornår disse ting kommer til spillet er dog uvist, da fokus i første omgang er på at forbedre serverproblemerne, der har været med spillet.

Mere til historien

Pokémon Go har været ideel til at få en masse mennesker op af stolen eller sofaen og ud i den virkelige verden, hvor de nu har tilbagelagt mange kilometer. Men Pokémon Go er faktisk lidt af en belastning for mobilnetværkene – læs mere om det her.

Læs også:
Reklamer på vej i Pokémon Go

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer