Pokémon Go slår flere rekorder

0

Pokémon Go har slået endnu en rekord. Denne gang er der tale om, at mobilspillet er den applikation, som har flest downloads første uge i App Store.

Screenshots fra spillet Pokémon Go
Screenshots fra spillet Pokémon Go

Der er efterhånden ikke nogen, som ikke har hørt om Pokémon Go. Derfor er der absolut heller ikke længere tvivl om spillets popularitet.

 – Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Den seneste rekord som spillet har sat er, at være den mest downloadede applikation i Apples App Store i løbet af den første uge. Det bekræfter Apple over for spilmediet Polygon. Apple har dog ikke ville oplyse, hvor mange gange Pokémon Go er downloadet og ej heller hvilken applikation, som havde rekorden tidligere. Det skriver Business.dk.

 – Reklamer på vej i Pokémon Go

Estimater viser også, at omsætningen på spillet dagligt er mellem 1 og 2,3 millioner dollars, det skriver Polygon.

Applikations-analysevirksomheden Sensor Tower har tidligere på ugen sagt, at Pokémon Go var downloadet mere end 30 millioner gange på iOS og Android. Pokémon Go er også mere brugt end nogen anden applikation.

 – Det mest populære mobilspil: Pokémon Go

Pokémon Go blev lanceret den 6. juli i de første tre lande og har siden taget verden med storm.

 – Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Mere til historien

Pokémon Go er lanceret til Android og iOS, men ikke til Windows Phone, hvilket har fået en række Windows Phone brugere op ad stolene og startet en underskriftsindsamling. Det er endnu uvist om spillet finder vej til Windows Phone platformen.

Læs også:
Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer