Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

2

Det er ikke kun Nintendo og Niantic Inc. der tjener fedt på den store succes, som Pokémon Go har fået – også Apple og Google tjener kassen på sommerens store spil-dille.

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)
Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Sommerens helt store ”dille” er uden sammenligning Pokémon Go, og det høster ikke alene Nintendo og Niantic Inc. kassen på. Også Apple og Google kan tjene milliarder af kroner på det populære mobilspil.

 – Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Spillet er gratis at downloade, men man kan købe forskellige hjælpemidler m.v. som in-app-køb, og det er det, der kan give Apple og Google en pæn indtægt.

Investeringsbanken Needham & Co har foretaget en udregning, der viser, at spillet kan indbringe Niantic Inc. og Nintendo omkring 20 milliarder i de kommende år. Det skriver The Guardian.

 – Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

Apple og Google får omkring 30 procent af fortjenesten på in-app-køb, som de mange millioner spillere foretager i Pokémon Go-spillet. Spillerne køber blandt andet Pokéballs, der kræves for at indfange Pokémons. Det koster små syv kroner for en pakke med 100 Pokécoins, mens man skal betale 675 kroner for 14.500 Pokécoins. Det skriver Computerworld.dk.

Når man level 20 i det populære spil, ja så begynder det for alvor at blive svært, hvilket for mange også betyder man ”køber” sig til nogle af fordelene.

Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Siden lanceringen af Pokémon Go spillet er Nintendo’s aktie kun steget og på få uger har selskabet fordoblet deres værdi på aktiemarkedet.

Mere til historien

Pokémon Go er netop lanceret i ”Pokémons” hjemland Japan.

Læs også:
Politiet advarer om Pokémon brug
Det mest populære mobilspil: Pokémon Go
Reklamer på vej i Pokémon Go

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer