Pokémon Go nu klar til Apple Watch

Niantic Inc. er endelig klar med Pokémon Go til Apple Watch, hvilket giver nye muligheder for spillerne.

Pokémon Go klar til Apple Watch

Pokémon Go klar til Apple Watch

Under præsentationen af iPhone 7 og iPhone 7 Plus tilbage i september måned blev det også offentliggjort, at dette års absolut mest omtalte mobilspil Pokémon Go ville komme til Apple Watch inden årets udgang.

Og Niantic er nu klar med Pokémon Go på Apple Watch.

Pokémon Go på vej til Apple Watch

Apple Watch vil give dig notifikationer, hvis du er tæt på en Pokémon, et Pokéstop, eggs eller medaljer. Det er muligt, at samle de mange ”goodies” fra Pokéstops direkte fra dit Apple Watch. Dog kan du ikke fange Pokémons fra håndleddet. Der kræver det, at du tager din telefon op ad lommen trods alt.

Du kan desuden se hvor langt du går i de forskellige gameplays, disse tæller også med i din Apple Watch aktivitetstracking. Ligesom de tæller med i din sundhedsapplikation.

 – Niantic slipper nye Pokémons fri

Der er ingen informationer om Pokémon Go vil blive tilgængeligt til Android Wear enheder også.

Mere til historien

Der er også lanceret et officielt Pokémon Go Plus armbånd. Det kan du købe hos flere forhandlere for omkring 399 kroner.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram