Pokémon Go slår nye rekorder

En ny opgørelse viser, at mobilspillet Pokémon Go er den applikation, som på kortest tid har opnået en omsætning på en milliard amerikanske dollars.

Pokémon Go logo

Pokémon Go

Luften er gået af ballonen på dillen med Pokémon Go. Spillet bliver ikke længere spillet af alle, som tilfældet var i sommeren 2016. Men spillet fortsætter fortsat med at tjene penge – endda mange penge.

 – Analyse: Pokémon-feberen har toppet

Analysefirmaet Sensor Tower er ude med en ny rapport, der viser, at Pokémon Go nu har omsat for mere end en milliard amerikanske dollars. Det svarer til omkring 6,9 milliarder danske kroner.

Indtjeningen er på omkring ét halvt års tid, hvilket altså betyder Pokémon Go er det mobilspil, som hurtigst har rundet en milliard dollars. Dermed slår spillet også de populære Candy Crush og Clash Royale i indtjening.

Se sammenligningen for Pokémon GO og Clash Royals indtjening i de første 7 måneder efter lancering (Kilde: Sensor Tower)

Se sammenligningen for Pokémon GO og Clash Royals indtjening i de første 7 måneder efter lancering (Kilde: Sensor Tower)

 – Fisketorvet inviterer til Pokémon Go-jagt

I starten lå den daglige omsætning på omkring 18 millioner dollars for Pokémon Go. Den er nu faldet til omkring 1,5 til 2,5 millioner dollars om dagen.

Mere til historien

Sensor Tower har yderligere sammenlignet Pokémon GO og Clash Royals indtjening de første syv måneder i diagrammet her nedenfor.

Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram