Pokémon Go slår nye rekorder

0

En ny opgørelse viser, at mobilspillet Pokémon Go er den applikation, som på kortest tid har opnået en omsætning på en milliard amerikanske dollars.

Pokémon Go logo
Pokémon Go

Luften er gået af ballonen på dillen med Pokémon Go. Spillet bliver ikke længere spillet af alle, som tilfældet var i sommeren 2016. Men spillet fortsætter fortsat med at tjene penge – endda mange penge.

 – Analyse: Pokémon-feberen har toppet

Analysefirmaet Sensor Tower er ude med en ny rapport, der viser, at Pokémon Go nu har omsat for mere end en milliard amerikanske dollars. Det svarer til omkring 6,9 milliarder danske kroner.

Indtjeningen er på omkring ét halvt års tid, hvilket altså betyder Pokémon Go er det mobilspil, som hurtigst har rundet en milliard dollars. Dermed slår spillet også de populære Candy Crush og Clash Royale i indtjening.

Se sammenligningen for Pokémon GO og Clash Royals indtjening i de første 7 måneder efter lancering (Kilde: Sensor Tower)
Se sammenligningen for Pokémon GO og Clash Royals indtjening i de første 7 måneder efter lancering (Kilde: Sensor Tower)

 – Fisketorvet inviterer til Pokémon Go-jagt

I starten lå den daglige omsætning på omkring 18 millioner dollars for Pokémon Go. Den er nu faldet til omkring 1,5 til 2,5 millioner dollars om dagen.

Mere til historien

Sensor Tower har yderligere sammenlignet Pokémon GO og Clash Royals indtjening de første syv måneder i diagrammet her nedenfor.

Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer