PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

RYGTE: Der går rygter om, at PlayStation 5 vil understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation. Dermed kan PS5 blive konge af retro-konsollerne.

Det er efterhånden små seks år siden, at PlayStation 4 kom på markedet og derfor er rygterne også godt i gang om den næste generation.

Det antages den får navnet PlayStation 5 og måske (måske ikke) dukker PS5 op allerede i slutningen af 2019. Bliver den klar til salg i 2019, så vil den formentlig være klar til julehandlen.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Det skal dog siges, at det stadigvæk er begrænset hvad der er af rygter omkring specifikationerne på konsollen, foruden den selvfølgelig ventes at blive kraftigere end PlayStation 4 Pro.

På nuværende tidspunkt er det mest interessante, at det ser ud til, at PS5 bliver bagud-kompatibel og vil kunne understøtte spil til den originale PlayStation. I tiden hvor flere og flere retro-konsoller ser dagens lys, så vil dette være ret så interessant.

Sony lancerede sidste år deres PlayStation Classic, der dog aldrig er blevet den succes, som de havde håbet på. Men skulle PlayStation 5 blive bagudkompatibel, så har Sony altså ikke droppet idéen om en retro-konsol.

Ved at være bagudkompatibel undgår Sony også en hård start, hvor brugerne skal ud og købe spil fra start.

Sony har ikke kommenteret på rygterne. Det er derfor uvist om der er hold i dem. Men sikkert er det, at Sony melder noget officielt ud når en lancering nærmer sig.

Det er ikke første gang, at der er rygter om en PlayStation 5. Men den lader altså fortsat vente på sig.

Salget af PlayStation 4 falder – PlayStation 5 lader vente på sig

Mere til historien

Sony lancerede deres første PlayStation i 1995, hvorefter PlayStation 2 fulgte i 2000, PlayStation 3 kom i 2006 og PlayStation 4 kom i 2013. Der er kommet nyere udgaver af de forskellige generationer i årene mellem. Senest er blev en mere støjsvag version af PlayStation 4 Pro lanceret før julehandlen 2018.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram