PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

RYGTE: Der går rygter om, at PlayStation 5 vil understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation. Dermed kan PS5 blive konge af retro-konsollerne.

Det er efterhånden små seks år siden, at PlayStation 4 kom på markedet og derfor er rygterne også godt i gang om den næste generation.

Det antages den får navnet PlayStation 5 og måske (måske ikke) dukker PS5 op allerede i slutningen af 2019. Bliver den klar til salg i 2019, så vil den formentlig være klar til julehandlen.

PlayStation Classic kommer med 20 ikoniske spiltitler

Det skal dog siges, at det stadigvæk er begrænset hvad der er af rygter omkring specifikationerne på konsollen, foruden den selvfølgelig ventes at blive kraftigere end PlayStation 4 Pro.

På nuværende tidspunkt er det mest interessante, at det ser ud til, at PS5 bliver bagud-kompatibel og vil kunne understøtte spil til den originale PlayStation. I tiden hvor flere og flere retro-konsoller ser dagens lys, så vil dette være ret så interessant.

Sony lancerede sidste år deres PlayStation Classic, der dog aldrig er blevet den succes, som de havde håbet på. Men skulle PlayStation 5 blive bagudkompatibel, så har Sony altså ikke droppet idéen om en retro-konsol.

Ved at være bagudkompatibel undgår Sony også en hård start, hvor brugerne skal ud og købe spil fra start.

Sony har ikke kommenteret på rygterne. Det er derfor uvist om der er hold i dem. Men sikkert er det, at Sony melder noget officielt ud når en lancering nærmer sig.

Det er ikke første gang, at der er rygter om en PlayStation 5. Men den lader altså fortsat vente på sig.

Salget af PlayStation 4 falder – PlayStation 5 lader vente på sig

Mere til historien

Sony lancerede deres første PlayStation i 1995, hvorefter PlayStation 2 fulgte i 2000, PlayStation 3 kom i 2006 og PlayStation 4 kom i 2013. Der er kommet nyere udgaver af de forskellige generationer i årene mellem. Senest er blev en mere støjsvag version af PlayStation 4 Pro lanceret før julehandlen 2018.

Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram