Salget af PlayStation 4 falder – PlayStation 5 lader vente på sig

2

PlayStation 4 har en del år på bagen. Sony har meldt ud til investorerne at de ikke skal forvente store salgstal i år – men PlayStation 5 er ikke lige om hjørnet.

Det er over fire år siden PlayStation 4 så dagens lys. Nu har Sony meldt ud, at salgstallene stille og roligt daler. Når man ser på det med de fornuftige briller, så er det jo ganske naturligt det går den vej. Når en konsol har været på markedet længe, bliver markedet jo mættet på et tidspunkt.

Sony har under et investor møde meldt ud til deres investorer, at de ikke skal regne med de store salgstal fremover. Sony Interactive Entertainments CEO har blandt andet sagt, at PlayStation 4 er i sin sene livscyklus- Det rammer naturligvis salgstallene.

-Playstation 4 Pro er lanceret

Selvom Sony erkender, at salgstallene ikke er så gode som de har været, så betyder det ikke at de smider håndklædet i ringen. Der vil forsat blive sat høj fokus på eksklusive titler til PlayStation 4 fremover. Den sidste af denne slags er God of War, som mange læsere med sikkerhed kender til.

En af de eksklusive titler der har været meget snak om på nettet er Death Stranding. Spillet bliver udviklet af Metal Gear Solid-udvikleren Hideo Kojima. Det er også specielt for os danskere, for spillet har nemlig vores helt egen Mads Mikkelsen på rollelisten. Vi ved desværre ikke hvornår Death Stranding får udgivelsesdato. Det håber vi at høre mere om det på dette års E3. E3 afholdes i næste måned i Los Angeles.

-Uncharted 4: A Thief’s End klar til PlayStation

Ingen PlayStation 5 snart

Når en konsol som PlayStation 4 har over fire år på bagen, så er det naturligt, at der snakkes i krogende om en PlayStation 5. Vi kan selvfølgelig ikke sætte ord på, om der kommer en PlayStation 5 annoncering snart, men ser man tilbage på Sonys strategi tidligere, så må vi sige, at der går lidt endnu.

PlayStation og PlayStation 2’s levetid var i omegnen af seks år før den næste konsol kom på markedet. Ser vi på PlayStation 3, så havde den hele syv års levetid, før PlayStation 4 kom og overtog dens plads. Ser man på den udvikling, så ville en annoncering af PlayStation 5 måske ske i slutningen af 2019. Men det er kun et slag på tasken og ikke en konstatering.

Mere til historien

Tilbage i december måned 2017 rundede Sony 70 millioner solgte PlayStation 4 konsoller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer