Salget af PlayStation 4 falder – PlayStation 5 lader vente på sig

PlayStation 4 har en del år på bagen. Sony har meldt ud til investorerne at de ikke skal forvente store salgstal i år – men PlayStation 5 er ikke lige om hjørnet.

Det er over fire år siden PlayStation 4 så dagens lys. Nu har Sony meldt ud, at salgstallene stille og roligt daler. Når man ser på det med de fornuftige briller, så er det jo ganske naturligt det går den vej. Når en konsol har været på markedet længe, bliver markedet jo mættet på et tidspunkt.

Sony har under et investor møde meldt ud til deres investorer, at de ikke skal regne med de store salgstal fremover. Sony Interactive Entertainments CEO har blandt andet sagt, at PlayStation 4 er i sin sene livscyklus- Det rammer naturligvis salgstallene.

-Playstation 4 Pro er lanceret

Selvom Sony erkender, at salgstallene ikke er så gode som de har været, så betyder det ikke at de smider håndklædet i ringen. Der vil forsat blive sat høj fokus på eksklusive titler til PlayStation 4 fremover. Den sidste af denne slags er God of War, som mange læsere med sikkerhed kender til.

En af de eksklusive titler der har været meget snak om på nettet er Death Stranding. Spillet bliver udviklet af Metal Gear Solid-udvikleren Hideo Kojima. Det er også specielt for os danskere, for spillet har nemlig vores helt egen Mads Mikkelsen på rollelisten. Vi ved desværre ikke hvornår Death Stranding får udgivelsesdato. Det håber vi at høre mere om det på dette års E3. E3 afholdes i næste måned i Los Angeles.

-Uncharted 4: A Thief’s End klar til PlayStation

Ingen PlayStation 5 snart

Når en konsol som PlayStation 4 har over fire år på bagen, så er det naturligt, at der snakkes i krogende om en PlayStation 5. Vi kan selvfølgelig ikke sætte ord på, om der kommer en PlayStation 5 annoncering snart, men ser man tilbage på Sonys strategi tidligere, så må vi sige, at der går lidt endnu.

PlayStation og PlayStation 2’s levetid var i omegnen af seks år før den næste konsol kom på markedet. Ser vi på PlayStation 3, så havde den hele syv års levetid, før PlayStation 4 kom og overtog dens plads. Ser man på den udvikling, så ville en annoncering af PlayStation 5 måske ske i slutningen af 2019. Men det er kun et slag på tasken og ikke en konstatering.

Mere til historien

Tilbage i december måned 2017 rundede Sony 70 millioner solgte PlayStation 4 konsoller.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram