Uncharted 4: A Thief’s End klar til PlayStation

2

Adventure-spillet ”Uncharted 4: A Thief’s End” er netop udkommet til PlayStation 4. Læs om spillet her.

”Uncharted 4: A Thief’s End”
”Uncharted 4: A Thief’s End”

Den populære spil Uncharted er netop udkommet i en ny version til PlayStation 4. Spillet ”Uncharted 4: A Thief’s End” handler om skattejægeren Nathan Drake, som drager ud i verden for at finde en forsvunden skat fra 1600-tallet. Spillet er baseret på en sand historie om en forsvunden skat.

Skatten Nathan Drake jager tilhørte den engelske pirat Henry Avery, som er en rigtig historisk person fra 1600-tallet. Henry Avery huserede på verdenshavene og blev særlig kendt for plyndringen af skibet Genj-i-sawai i 1695. Denne plyndring skulle angiveligt have indbragt ham guld til en værdi af flere millioner kroner.

PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

Men trods han i lang tid var eftersøgt af de engelske myndigheder, så lykkedes det aldrig at få Avery fanget. Han forsvandt fra jordens overflade og ingen ved hvad der skete med hverken ham eller skatten.

– ”Ved at bruge den autentiske historie om Henry Averys forsvundne skat bliver Uncharted 4 til mere end bare et eventyrspil. Det er moderne historieformidling, hvor gamerne lever sig ind i historien og tager aktiv del i den,” forklarer Bo Michael Christiansen, der er marketingchef i PlayStation Danmark.

 – Game Over for Xbox 360 – produktionen indstilles

Uncharted er i de tre foregående versioner blevet solgt i mere end 22 millioner eksemplarer.

Prisen for “Uncharted 4: A Thief’s End” er 499 kroner, men allerede nu kan du finde det billigere, hvis du undersøger markedet. Vi har set det til 399 kroner dags dato.

 

Mere til historien

Spillet er udviklet af spilstudiet Naughty Dawg og udgivet af Sony Computer Entertainment.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer