PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

De meget omtalte Virtual Reality briller kan gøre, at både Sony og Microsoft lancerer nye opdaterede konsoller. Rygterne går på en PS 4 med 4K-opløsning.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Rygterne florerer netop nu om, at Sony er på vej med en PlayStation 4 med en 4K-opløsning. Grunden til en sådan opdateret konsol er blandt andet de mange Virtual Reality briller, der lanceres af flere forskellige producenter, som blandt andet HTC og Sony.

Virtual Reality brillerne stiller store krav til processorkraften i konsollerne. Derfor mener rygtebørsen at vide, at både Sony og Microsoft arbejder med opdateringer til PlayStation 4 og Xbox One.

 – Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

The Wall Street Journal mener desuden at vide, at Sonys nye variant af PlayStation skulle være lige på trapperne og altså være spækket med flere hestekræfter end originalen. Det ventes dog først, at den kommer i handlen i efteråret. Det skriver DR.dk.

Xbox One (Foto: Microsoft)

Xbox One (Foto: Microsoft)

Den nye model af PlayStation 4 skulle komme med hurtigere grafikkort og processor – og altså understøtte billeder i 4K-opløsning.

 – HTC’s VR-headset solgt i 15.000 styks på 10 minutter

Sony har ikke selv bekræftet de mange rygter om en ny PS 4-model.

Mere til historien

Phil Spencer, der er Xbox-chef hos Microsoft, udtalte i begyndelsen af marts, at det også er muligt Xbox vil blive opdateret. Dog bekræftede han det ikke direkte.

Læs også:
Sony: 5,7 millioner eksemplarer PS4 solgt i julehandlen

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
YouTube på vej med Apple Vision Pro app

YouTube skulle være på vej med en app til det nye mixed reality headset Apple Vision Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram