PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

De meget omtalte Virtual Reality briller kan gøre, at både Sony og Microsoft lancerer nye opdaterede konsoller. Rygterne går på en PS 4 med 4K-opløsning.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Rygterne florerer netop nu om, at Sony er på vej med en PlayStation 4 med en 4K-opløsning. Grunden til en sådan opdateret konsol er blandt andet de mange Virtual Reality briller, der lanceres af flere forskellige producenter, som blandt andet HTC og Sony.

Virtual Reality brillerne stiller store krav til processorkraften i konsollerne. Derfor mener rygtebørsen at vide, at både Sony og Microsoft arbejder med opdateringer til PlayStation 4 og Xbox One.

 - Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

The Wall Street Journal mener desuden at vide, at Sonys nye variant af PlayStation skulle være lige på trapperne og altså være spækket med flere hestekræfter end originalen. Det ventes dog først, at den kommer i handlen i efteråret. Det skriver DR.dk.

Xbox One (Foto: Microsoft)

Xbox One (Foto: Microsoft)

Den nye model af PlayStation 4 skulle komme med hurtigere grafikkort og processor – og altså understøtte billeder i 4K-opløsning.

 - HTC's VR-headset solgt i 15.000 styks på 10 minutter

Sony har ikke selv bekræftet de mange rygter om en ny PS 4-model.

Mere til historien

Phil Spencer, der er Xbox-chef hos Microsoft, udtalte i begyndelsen af marts, at det også er muligt Xbox vil blive opdateret. Dog bekræftede han det ikke direkte.

Læs også:
- Sony: 5,7 millioner eksemplarer PS4 solgt i julehandlen

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram