PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

1

De meget omtalte Virtual Reality briller kan gøre, at både Sony og Microsoft lancerer nye opdaterede konsoller. Rygterne går på en PS 4 med 4K-opløsning.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Rygterne florerer netop nu om, at Sony er på vej med en PlayStation 4 med en 4K-opløsning. Grunden til en sådan opdateret konsol er blandt andet de mange Virtual Reality briller, der lanceres af flere forskellige producenter, som blandt andet HTC og Sony.

Virtual Reality brillerne stiller store krav til processorkraften i konsollerne. Derfor mener rygtebørsen at vide, at både Sony og Microsoft arbejder med opdateringer til PlayStation 4 og Xbox One.

 – Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

The Wall Street Journal mener desuden at vide, at Sonys nye variant af PlayStation skulle være lige på trapperne og altså være spækket med flere hestekræfter end originalen. Det ventes dog først, at den kommer i handlen i efteråret. Det skriver DR.dk.

Xbox One (Foto: Microsoft)
Xbox One (Foto: Microsoft)

Den nye model af PlayStation 4 skulle komme med hurtigere grafikkort og processor – og altså understøtte billeder i 4K-opløsning.

 – HTC’s VR-headset solgt i 15.000 styks på 10 minutter

Sony har ikke selv bekræftet de mange rygter om en ny PS 4-model.

Mere til historien

Phil Spencer, der er Xbox-chef hos Microsoft, udtalte i begyndelsen af marts, at det også er muligt Xbox vil blive opdateret. Dog bekræftede han det ikke direkte.

Læs også:
Sony: 5,7 millioner eksemplarer PS4 solgt i julehandlen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer