Sony runder kæmpe milepæl for salget af PS4

KORT NYT: Sony har netop rundet en kæmpe milepæl i salget af antal PlayStation 4. Hele 100 millioner konsoller af den populære PlayStation er der solgt.

Sony har haft stor succes med konsollen PlayStation 4. De har nu rundet milepælen på 100 millioner solgte enheder.

I Sonys seneste regnskab afslørede de, at der var solgt 3,2 millioner PlayStation 4 enheder i kvartalet, som sluttede den 30. juli. Det betyder, at der nu er solgt 100 millioner PlayStation 4-konsoller samlet set.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Det ventes, at salget af PlayStation 4 vil falde langsomt. Men det er den spilkonsol, der har rundet 100 millioner enheder hurtigst, ifølge Daniel Ahmad, Senior Analytiker ved Niko Partners. Det skriver The Verge.

PlayStation 4 har været 5 år og 7 måneder om, at sælge 100 millioner enheder af den populære konsol. Salget i 2017 var på 19 millioner, mens det i 2018 var på 17.8 millioner.

Som sagt ventes salget at falde yderligere i år. Mange PlayStation-fans venter også på efterfølgeren. Det ser dog ud til, at vi skal vente indtil 2020 før denne lanceres.

Sony demonstrerer: så hurtig er PlayStation 5

Mere til historien

Det er uvist, hvor mange Xbox One-konsoller, at der præcis er solgt. Microsoft stoppede nemlig med at afsløre deres salgstal for nogle år siden. Analytikere estimerer på mellem 30 og 60 millioner enheder. Men intet er officielt.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram