Sony runder kæmpe milepæl for salget af PS4

KORT NYT: Sony har netop rundet en kæmpe milepæl i salget af antal PlayStation 4. Hele 100 millioner konsoller af den populære PlayStation er der solgt.

Sony har haft stor succes med konsollen PlayStation 4. De har nu rundet milepælen på 100 millioner solgte enheder.

I Sonys seneste regnskab afslørede de, at der var solgt 3,2 millioner PlayStation 4 enheder i kvartalet, som sluttede den 30. juli. Det betyder, at der nu er solgt 100 millioner PlayStation 4-konsoller samlet set.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Det ventes, at salget af PlayStation 4 vil falde langsomt. Men det er den spilkonsol, der har rundet 100 millioner enheder hurtigst, ifølge Daniel Ahmad, Senior Analytiker ved Niko Partners. Det skriver The Verge.

PlayStation 4 har været 5 år og 7 måneder om, at sælge 100 millioner enheder af den populære konsol. Salget i 2017 var på 19 millioner, mens det i 2018 var på 17.8 millioner.

Som sagt ventes salget at falde yderligere i år. Mange PlayStation-fans venter også på efterfølgeren. Det ser dog ud til, at vi skal vente indtil 2020 før denne lanceres.

Sony demonstrerer: så hurtig er PlayStation 5

Mere til historien

Det er uvist, hvor mange Xbox One-konsoller, at der præcis er solgt. Microsoft stoppede nemlig med at afsløre deres salgstal for nogle år siden. Analytikere estimerer på mellem 30 og 60 millioner enheder. Men intet er officielt.

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram