Sony runder kæmpe milepæl for salget af PS4

1

KORT NYT: Sony har netop rundet en kæmpe milepæl i salget af antal PlayStation 4. Hele 100 millioner konsoller af den populære PlayStation er der solgt.

Sony har haft stor succes med konsollen PlayStation 4. De har nu rundet milepælen på 100 millioner solgte enheder.

I Sonys seneste regnskab afslørede de, at der var solgt 3,2 millioner PlayStation 4 enheder i kvartalet, som sluttede den 30. juli. Det betyder, at der nu er solgt 100 millioner PlayStation 4-konsoller samlet set.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Det ventes, at salget af PlayStation 4 vil falde langsomt. Men det er den spilkonsol, der har rundet 100 millioner enheder hurtigst, ifølge Daniel Ahmad, Senior Analytiker ved Niko Partners. Det skriver The Verge.

PlayStation 4 har været 5 år og 7 måneder om, at sælge 100 millioner enheder af den populære konsol. Salget i 2017 var på 19 millioner, mens det i 2018 var på 17.8 millioner.

Som sagt ventes salget at falde yderligere i år. Mange PlayStation-fans venter også på efterfølgeren. Det ser dog ud til, at vi skal vente indtil 2020 før denne lanceres.

Sony demonstrerer: så hurtig er PlayStation 5

Mere til historien

Det er uvist, hvor mange Xbox One-konsoller, at der præcis er solgt. Microsoft stoppede nemlig med at afsløre deres salgstal for nogle år siden. Analytikere estimerer på mellem 30 og 60 millioner enheder. Men intet er officielt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer