Mange fede spil på vej på Google Stadia

0

EA Games og Google Stadia har indgået aftale. Du kan glæde dig til spil som FIFA og NFL Madden i fremtiden. Allerede nu kommer flere nye spil til Stadia.

Google Stadia (Foto: Google)
Google Stadia (Foto: Google)

Google kæmper deres kamp for, at få markedsandele på spilmarkedet. Netop nu er de det, som man kan kalde en “underdog”. Men i går aftes (tirsdag den 28. april 2020) tog Stadia endnu et skridt i den rigtige retning, da de afslørede en række nye spil, som vil komme på spilplatformen Google Stadia.

Flere mobiler kan nu bruges til Google Stadia

Det populære spil PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) er nu tilgængeligt på Google Stadia. Det er gratis for de, som har Pro-versionen af medlemskabet. Det er muligt at spille med venner via andre spilplatforme, da PUBG understøtter cross-play.

Hård kritik! Google Stadia føles som en beta du betaler for

Google og spilproducenten EA Games har indgået en aftale, hvilket betyder der i fremtiden vil komme en række populære spil. Nogle af de spil, som brugerne kan se frem til er Star Wars Jedi: Fallen Order, der vil være tilgængeligt i efteråret, mens Madden NFL og FIFA vil være klar til vinter. Det skriver Tek.no.

Episode #63: Google Stadia skuffer på pris og indhold

Der er også andre spil på vej til Stadia. Allerede i dag vil spillet Get Packed blive tilgængeligt. I maj følger Zombie Army 4: Dead War, SteamWorld Heist og The Turing Test.

Det ventes også, at et spil kaldet Crayta kommer eksklusivt for Google Stadia.

Du kan teste Google Stadia gratis netop nu.

Mere til historien

Du kan også høre vores podcast, hvor vi går tættere på, hvordan Google Assistant egentlig har lært at tale dansk. Hvad skal der til for, at få en taleassistent til at lære et nyt sprog. Hør podcasten her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer