Mange fede spil på vej på Google Stadia

EA Games og Google Stadia har indgået aftale. Du kan glæde dig til spil som FIFA og NFL Madden i fremtiden. Allerede nu kommer flere nye spil til Stadia.

Google Stadia (Foto: Google)
Google Stadia (Foto: Google)

Google kæmper deres kamp for, at få markedsandele på spilmarkedet. Netop nu er de det, som man kan kalde en “underdog”. Men i går aftes (tirsdag den 28. april 2020) tog Stadia endnu et skridt i den rigtige retning, da de afslørede en række nye spil, som vil komme på spilplatformen Google Stadia.

Flere mobiler kan nu bruges til Google Stadia

Det populære spil PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) er nu tilgængeligt på Google Stadia. Det er gratis for de, som har Pro-versionen af medlemskabet. Det er muligt at spille med venner via andre spilplatforme, da PUBG understøtter cross-play.

Hård kritik! Google Stadia føles som en beta du betaler for

Google og spilproducenten EA Games har indgået en aftale, hvilket betyder der i fremtiden vil komme en række populære spil. Nogle af de spil, som brugerne kan se frem til er Star Wars Jedi: Fallen Order, der vil være tilgængeligt i efteråret, mens Madden NFL og FIFA vil være klar til vinter. Det skriver Tek.no.

Episode #63: Google Stadia skuffer på pris og indhold

Der er også andre spil på vej til Stadia. Allerede i dag vil spillet Get Packed blive tilgængeligt. I maj følger Zombie Army 4: Dead War, SteamWorld Heist og The Turing Test.

Det ventes også, at et spil kaldet Crayta kommer eksklusivt for Google Stadia.

Du kan teste Google Stadia gratis netop nu.

Mere til historien

Du kan også høre vores podcast, hvor vi går tættere på, hvordan Google Assistant egentlig har lært at tale dansk. Hvad skal der til for, at få en taleassistent til at lære et nyt sprog. Hør podcasten her.

Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Apple afviser Microsoft xCloud og Google Stadia i App Store

Spilservices som xCloud og Stadia er ikke velkomne i App Store hos Apple. Microsoft har dog ikke opgivet en iOS-lancering.

(mere…)
Nu kan du bruge Google Stadia på alle Android-enheder

Googles spiltjeneste, Stadia, har tidligere været begrænset til ganske få telefoner samt Chromecast Ultra. Nu kan der spilles fra alle Android-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram