Episode #63: Google Stadia skuffer på pris og indhold (sommerspecial)

3

SOMMERSPECIAL: Google Stadia blev ikke et tagselvbord af spil til en fast pris. Her kan du høre en spilekspert vurdere potentialet i cloudgaming.

For 69 kroner om måneden får du adgang til at købe spil på Google Stadia, der åbner i november 2019. Dem som havde forventet uanede mængder af spil, til en fast pris hver måned, fik dermed et slag i maven.

Genhør interviewet med Thomas Bense, hvor jeg sætter fokus på perspektiverne i cloudgaming. Du får spilekspertens tanker om fremtidens måde at spille på.

Du kan følge spilekspert Thomas Bense på Pixel.tv.

Hør indslaget i playeren øverst i denne artikel.

Sommerspecial: En kort tech-podcast

Dette er den første sommerspecial af tech-podcasten fra MereMobil.dk. I korte episoder kigger jeg, hen over sommeren, tilbage på nogle af de mest spændende indslag og gæster fra sæsonen.

Jeg vil opfordre til, at du går på jagt i arkivet af spændende podcast-episoder.

Du kan lytte i browseren eller via Apple PodcastsSpotify samt i din favorit podcast-app på Android.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Sommerspecial 1 er udgivet den 11. juni 2019. Interviewet om cloudgaming er oprindeligt publiceret den 28. maj 2019 i episode 62.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer