iPad Pro lader dig spille Fortnite med 120 fps

0

Spiller du Fortnite og har en iPad Pro (2018), så kan du nu spille med 120 fps. Ny opdatering er frigivet.

Fortnite
Fortnite (Foto: Epic Games)

Epic Games har udsendt en opdatering til iOS, der gør det muligt for iPad Pro-ejere at spille Fortnite med 120 fps. Dette gør sig kun gældende på den iPad Pro (2018), som understøtter 120 Hz refresh rate.

Det er dermed den første mobile-enhed, hvor det er muligt at spille spillet med 120 fps. Selvom der også findes Android-enheder, som understøtter 120 fps, så er det altså ikke understøttet i Fortnite på Android-platformen endnu.

Fortnite dropper Google Play Store

Indtil nu har det kun været muligt at spille Fortnite med 60 fps på mobileenheder. Ved lanceringen af iPhone Xs og iPhone Xr kom Fortnite til at understøtte 60 fps, mens Nintendo Switch er begrænset til 30 fps. På PlayStation 4 og Xbox One spilles det med 60 fps, mens det på PC-versionen kan spilles ud fra hvad hardwaren, også understøtter. Det skriver The Verge.

Ønsker du at gøre brug af 120 fps i spillet, så skal dette aktiveres inde i indstillingerne.

120 hz refresh rate ventes, at blive en af de helt store ting på smartphones i 2020, hvor blandt andet OnePlus, Samsung og Apple ventes, at lancere enheder med dette.

Den nye opdatering til Fortnite har versionsnummer 11.40.2.

Nu kan du spille Fortnite med en gamepad på iOS og Android

Den nye opdatering understøtter desuden også thumbstick buttons fra iOS 13.

Fortnite var i øvrigt nr. 8 på top 10-listen fra Apple over de mest downloadede gratis spil i Apples App Store i 2019. Se listen, som Mario Kart Tour toppede, her.

GUIDE: Sådan vælger du den rigtige iPad

Mere til historien

Fortnite understøtter ikke iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPod Touch 6th generation og ældre.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer