Nu kan du spille Fortnite med en gamepad på iOS og Android

0

Hvis du elsker at spille Fortnite på din mobil, så er der en god nyhed. Fortnite understøtter nu brug af en Bluetooth controller til iOS og Android.

Epic Games lader dig nu benytte Bluetooth controller til Fortnite på iOS og Android (Foto: Epic Games)

Der er ingen tvivl om, at de fleste ved en smule om hvad Fortnite er, selvom de ikke selv spiller det. I slutningen af 2018 kom det frem, at der var mere end 200 millioner spillere på verdensplan.

Fortnite har nu mere end 200 millioner spillere

Epic Games hjælper nu deres spillere med at nå ”næste level”. Epic har oplyst, at mobiludgaven af Fortnite understøtter Bluetooth controllere på iOS og Android.

Ved at benytte en ekstern gamepad, fremfor blot at betjene spillet på telefonens touchskærm, bliver det altså nemmere for dig.

På iOS oplyser Epic, at alle MFi controllers skulle fungere, mens de fleste Bluetooth gamepads skulle virke på Android. Det skriver The Verge.

I øvrigt har Fortnite en højere frame-rate på nogle iOS og Android enheder end på Nintendo Switch. 60 fps understøttes nu på alle iPhone-modeller fra 2018 (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), samt på flere Android-modeller.

Fortnite til Android downloades i øvrigt ikke i Google Play Store, da Epic Games valgte at gå uden om Google. Spillet hentes i stedet på Epic Games’ hjemmeside.

Hos Apple kan man ikke udsende spil andre steder end via App Store til iOS-enheder, så her får Apple altså en bid af “kagen”.

Fortnite dropper Google Play Store

Mere til historien

Android-versionen af Fortnite 60Hz på tre enheder. Disse er den amerikanske variant af Samsung Galaxy Note 9, Honor View 20 og Huawei Mate 20 X. Der er altså ikke telefoner, som er tilgængelige på det danske marked. Huawei Mate 20 X er en gamertelefon i familie med Huawei Mate 20 Pro.

Læs også:
Kæmpe sikkerhedshul i Fortnite

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer