Nu kan du spille Fortnite med en gamepad på iOS og Android

Hvis du elsker at spille Fortnite på din mobil, så er der en god nyhed. Fortnite understøtter nu brug af en Bluetooth controller til iOS og Android.

Epic Games lader dig nu benytte Bluetooth controller til Fortnite på iOS og Android (Foto: Epic Games)

Der er ingen tvivl om, at de fleste ved en smule om hvad Fortnite er, selvom de ikke selv spiller det. I slutningen af 2018 kom det frem, at der var mere end 200 millioner spillere på verdensplan.

Fortnite har nu mere end 200 millioner spillere

Epic Games hjælper nu deres spillere med at nå ”næste level”. Epic har oplyst, at mobiludgaven af Fortnite understøtter Bluetooth controllere på iOS og Android.

Ved at benytte en ekstern gamepad, fremfor blot at betjene spillet på telefonens touchskærm, bliver det altså nemmere for dig.

På iOS oplyser Epic, at alle MFi controllers skulle fungere, mens de fleste Bluetooth gamepads skulle virke på Android. Det skriver The Verge.

I øvrigt har Fortnite en højere frame-rate på nogle iOS og Android enheder end på Nintendo Switch. 60 fps understøttes nu på alle iPhone-modeller fra 2018 (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), samt på flere Android-modeller.

Fortnite til Android downloades i øvrigt ikke i Google Play Store, da Epic Games valgte at gå uden om Google. Spillet hentes i stedet på Epic Games' hjemmeside.

Hos Apple kan man ikke udsende spil andre steder end via App Store til iOS-enheder, så her får Apple altså en bid af "kagen".

Fortnite dropper Google Play Store

Mere til historien

Android-versionen af Fortnite 60Hz på tre enheder. Disse er den amerikanske variant af Samsung Galaxy Note 9, Honor View 20 og Huawei Mate 20 X. Der er altså ikke telefoner, som er tilgængelige på det danske marked. Huawei Mate 20 X er en gamertelefon i familie med Huawei Mate 20 Pro.

Læs også:
Kæmpe sikkerhedshul i Fortnite

Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

(mere…)
Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

Fortnite: Imposters er en ny game-mode, der netop er rullet ud. Du kan sagtens se lighederne med Among Us.

(mere…)
Øv! Fortnite på iPhone har lange udsigter

Fortnite kommer ikke tilbage på iPhone eller iPad lige med det samme. Epic Games og Apple må forhandle uden for retssystemet, fastslår en dom.

(mere…)
Apple klar med erstatningskrav mod Epic Games

Efter at udvikleren af Fortnite har lagt sag an mod Apple, slår den amerikanske producent nu tilbage med et erstatningskrav mod Epic Games.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram