Fortnite har nu mere end 200 millioner spillere

2018 har uden tvivl været året for det populære spil Fortnite. Spillet har nu rundet mere end 200 millioner spillere verden over.

Fortnite

Fortnite (Foto: Epic Games)

I midten af januar 2018 var Epic Games, som står bag Fortnite, ude med meldingen om, at der nu var 40 millioner spillere på verdensplan.

Det er nok ikke kun ”Fortnite”-dansene, der har gjort spillet populært. Sikkert er det dog, at spillet har ramt en masse og fået rigtig mange til at spille det. De nyeste tal viser, at der nu er mere end 200 millioner registrerede spillere. Det er altså mere end fem gange så meget, som i starten af året.

Siden juni er mere end 75 millioner spillere tilføjet.

 - Fortnite dropper Google Play Store

Det er dog ikke alle spillere, som er ”aktive”. Med det menes, at nogle har registreret sig og ikke længere spiller.

Fortnite har kunne vækste markant i antallet af spillere, da det siden starten af 2018 er blevet tilgængeligt på langt flere enheder og platforme. Det kan spilles på alt fra PC, PlayStation, iPad og iPhone samt Android.

 - Fortnite til Android - sådan installerer du spillet

Fortnite dance-battle

Mere til historien

Fortnite kom til iOS platformen i slutningen af foråret, mens Android-brugere måtte vente til oktober før spillet var klar til alle understøttede enheder. I starten af august blev det tilgængeligt til de første Android-enheder. Og i forbindelse med Galaxy Note 9 lanceringen var der lidt ekstra guf til ejere af denne.

Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Fortnite kommer ikke tilbage til iOS foreløbig

Tim Sweeney, CEO ved Epic Games, har bekræftet på Twitter, at Fortnite ikke vil blive tilgængelig i Apples App Store i nærmeste fremtid. 

(mere…)
Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

Fortnite: Imposters er en ny game-mode, der netop er rullet ud. Du kan sagtens se lighederne med Among Us.

(mere…)
Øv! Fortnite på iPhone har lange udsigter

Fortnite kommer ikke tilbage på iPhone eller iPad lige med det samme. Epic Games og Apple må forhandle uden for retssystemet, fastslår en dom.

(mere…)
Apple klar med erstatningskrav mod Epic Games

Efter at udvikleren af Fortnite har lagt sag an mod Apple, slår den amerikanske producent nu tilbage med et erstatningskrav mod Epic Games.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram